Maalesef dün de bu akşamda ortalık lost oldu hep, bir lost fırtınası tuttu bizi kardeşim :)TS 1.5 üstten patladım abi bende bı ton da lose var :( aynı durumdayız
Zaten öyle oluyor Tipsterim hep :(ben oynamadım ya her dşündüğüm geliyor :(
Kardeşim bahtsız Bedevi gibi olmuşsun , bizler gibi,, ağlasammı-gülsemmi bilemedim valla ,,@Gogo frankfurt ev 2 gol dedim abi tek kale 25 sutu nereye atti
Krasnodar kg dedjm 5 0 bitti saka gibi
Biz talan olduk zaten abide :) Türk takımları bari kaybetmese artık Hollanda ve Ukrayna takımları yeniyor yine sıkıntıya gireceğiz seneye onu dusunuyom şimdiMaalesef dün de bu akşamda ortalık lost oldu hep, bir lost fırtınası tuttu bizi kardeşim :)
Gel Sarılalım tipsterım benıde yaz oraya :)ben oynamadım ya her dşündüğüm geliyor :(
M*gladbachla espanyol arasinda kaldim espanyolu aldim oda 2.0 geride birinden kacarken birine yakalandikEsponyol ilk yarı beraberligi yakalasa bari en azından porto 2-1 yapmisken
Dayanamamış geri gelmiş :)Bu @emana22 Tipsterim, geçenler de bir hafta ben artık yoğum lan yoğum dediydi :))
Sorma abi yemin ediyorum yaKardeşim bahtsız Bedevi gibi olmuşsun , bizler gibi,, ağlasammı-gülsemmi bilemedim valla ,,