Battık orospu çoçukları . Çıldırdım . Allah belasını versin bu muzleranında . 3 top üstüne geldi birini bile mi çelemezsinTuru geçerden yattık maç sonucundan yattık şerefsizler
Hanginiz uruguay kazanır aldı benimle beraber 3. Gol 3. İptal geldi be
Ayrıca cavani boş kaleye kaçırdı
Analizin tuttu tebrikler penaltılarda gercekten cok zayıf bugun de net belli oldu@umut98, bende galatasaray taraftarıyım ve maç kaçırmamaya çalışırım ama göz var nizam var, penaltılar da iyi bir kaleci değil maalesef. Hele hele son iki yıldır penaltı konusunda iyice level düştü.
Kaleciliğine lafım yok, o ayrı konu.
2017 yili super kupa finalinde beşiktaş macinda penaltilara gitmisti 5penaltinin 3unu cikarmisti hatirlatmak isterim , fazla sallamayin.@umut98, bende galatasaray taraftarıyım ve maç kaçırmamaya çalışırım ama göz var nizam var, penaltılar da iyi bir kaleci değil maalesef. Hele hele son iki yıldır penaltı konusunda iyice level düştü.
Kaleciliğine lafım yok, o ayrı konu.
Keşke tutmasaydı da 350 TL basan arkadaşımız kazansaydı.Analizin tuttu tebrikler penaltılarda gercekten cok zayıf bugun de net belli oldu
Keske de yapacak bisi yok bende cekim verdim vermesem iy 1 ms 1 tur gecer ile butun kasayı verip cıkardım valla dogradılar milletiKeşke tutmasaydı da 350 TL basan arkadaşımız kazansaydı.
Peru Bolivya yı yendi Venezuela ile de berabere kaldı 4 puan aldı gruptaİşin esprisi 2 puanlı takım yarı finalde
Tamam işte son iki yıl dedik zaten ki genele bakarsak da penaltılarda kötü bir kaleci. Bir maçın seri penaltı atışlarında iş yaptı diye genel olarak iyi anlamına gelmez.2017 yili super kupa finalinde beşiktaş macinda penaltilara gitmisti 5penaltinin 3unu cikarmisti hatirlatmak isterim , fazla sallamayin.
2.3 penalti kurtaramadigi icin de kötü anlaminq gelmez .Tamam işte son iki yıl dedik zaten ki genele bakarsak da penaltılarda kötü bir kaleci. Bir maçın seri penaltı atışlarında iş yaptı diye genel olarak iyi anlamına gelmez.
Penaltı istatistiğini bulsam paylaşacağım.
Özür dilerim paraguaydi karıştırdımPeru Bolivya yı yendi Venezuela ile de berabere kaldı 4 puan aldı grupta