@Razor
fm 2006 nın thai baht sorununu nasıl çözdün birtürlü düzeltemiyorum oynayan biri olduğun için sordum :)
para birimi sürekli thai baht a dönüyorO hatayi hic almadim ki ne hatasi o ..
para birimi sürekli thai baht a dönüyor
ayarlardan düzeltiyorum tekrar thai baht oluyor transfer yapamıyorum bu yüzden hep reddediyor gelecek oyuncular bile
furkan baştan bile gelmiyo düşünilk defa duydum ... bence kaldir tekrar kur ya da nette bak ...
furkan baştan bile gelmiyo düşün![]()
Ugur Yıldırım dunya frikik sampiyonu sonrası balon dor ama bildigimiz ucan balon door da o dor degil kapı anlamında kullanmışlar sanırım :)aahahah ... Oyuna girer girmez ilk aldiklarim Uğur yildirim , deniz baykara , celso borges ...
bi ara antepdede oynamıştı abiUgur Yıldırım dunya frikik sampiyonu sonrası balon dor ama bildigimiz ucan balon door da o dor degil kapı anlamında kullanmışlar sanırım :)
Ugur Yıldırım dunya frikik sampiyonu sonrası balon dor ama bildigimiz ucan balon door da o dor degil kapı anlamında kullanmışlar sanırım :)
uğur yıldırım , cesar delgado , vilakazi , mokoena , evandro roncatto , renato , deniz baykara , vucinic , okan koç , ibrahim akın , agger , chiquinho , fawcett , favorilerimaahahah ... Oyuna girer girmez ilk aldiklarim Uğur yildirim , deniz baykara , celso borges ...
uğur yıldırım , cesar delgado , vilakazi , mokoena , evandro roncatto , renato , deniz baykara , vucinic , okan koç , ibrahim akın , agger , chiquinho , fawcett , favorilerim![]()
Ulan fm 2020 oynuyorum sene 2036 dayım :) kuzen wonderkid istedi verdigim adamlar daha dogmamıs ben bu devrin adamı degilim dedim arogda ki cem yılmaza dondumOha bernardo ohaaaa ... Ne gol atti ya ....
ben fm 2006 da 2029 a kadar gelmiştim artık oyun saçmalamaya başlamıştı kendi kendine kapatıyodu oyunuUlan fm 2020 oynuyorum sene 2036 dayım :) kuzen wonderkid istedi verdigim adamlar daha dogmamıs ben bu devrin adamı degilim dedim arogda ki cem yılmaza dondum
Ulan fm 2020 oynuyorum sene 2036 dayım :) kuzen wonderkid istedi verdigim adamlar daha dogmamıs ben bu devrin adamı degilim dedim arogda ki cem yılmaza dondum
Ulan fm 2020 oynuyorum sene 2036 dayım :) kuzen wonderkid istedi verdigim adamlar daha dogmamıs ben bu devrin adamı degilim dedim arogda ki cem yılmaza dondum
arada bi 3 oran daha koyduk ... Tesekkurler city