yaw arkadaş bu avustralyada neden gol olmuyor alla alla :)
Benim bu sefer 6 dakika surdu 6 orandan oynadim son 20 saniye benim oynadigim takim onde periyotta topda onda nasil oldu anlamadim 2 tane 3luk yedi kalan 20 saniyede topda onda anlicam ama cozemedim sonucta peri 5 sayiyla kaybetti :)kahvaltı hazırlamışlar kaldırdılar ne yapayım :) bets10 kuponu bu çıtır yani:)
Adamlar yangindan dolayi nefes alamiyorlarki top oynasinlar :(yaw arkadaş bu avustralyada neden gol olmuyor alla alla :)
50 abi ama jetonla yatirimin hic yoksa cekemezsinçevrimede az kaldı yaw :) bu bets10dan min kaçtl jeton çekiliyor
Onlarin umrunda degil demekki abi yangin falanbak atıyorlar @madmen majör liginde gol yok diğerleri bambam bam :)
Sarj bitiyo abi teli sarj et bolsansBakalım gelirse
olmazmı ya bets 10 u kim ayakta tutuyor :)50 abi ama jetonla yatirimin hic yoksa cekemezsin
1i kaçtı 1i tuttu :)Tuttumu
burdan kupon yapıyoruz kardeş ufak ufak kafana yatarsa değerlendirirsinReis elinde yokmu şöyle bi 2-3 oran kupon tutturabileceğim :)
Paraya ihtiyacım var biraz
Peki bugun içinde başka kuponlarda gelirmi reis ?burdan kupon yapıyoruz kardeş ufak ufak kafana yatarsa değerlendirirsin
bu işin ustası @LuciferMorningstar kardeş akşam 18 den sonra mesaisi biter 19 gibi buraya gelir o kupon atar alırsın %90 tutma garantisi var :)Peki bugun içinde başka kuponlarda gelirmi reis ?