Güzel özetlemişsin kardeşim hem skeçi hemde olayı :)Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.
İzleyince bu geldi aklıma :)
Büyük bir düşünürün sözü oYalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.
İzleyince bu geldi aklıma :)
Viktor HugoBü
Büyük bir düşünürün sözü o
Harika ama ya gerçekten kardeşim :)Haha bende senin kafadayım bugünlerde, dünde bu skeci izlemiştim. Çok iyi olmuş skec gercekten.
Aynen gülmek istediğim zaman sadece güldür güldürü acıyorum valla iyi geliyor :)Harika ama ya gerçekten kardeşim :)
Kesinlikle arada ÇGHB 2 yide izliyorum, o da güzel kardeşim,,Aynen gülmek istediğim zaman sadece güldür güldürü acıyorum valla iyi geliyor :)
Yeni kadroya pek alışamadım onda yaKesinlikle arada ÇGHB 2 yide izliyorum, o da güzel kardeşim,,
Evet kardeşim, felçli rolünüde çok güzel yapıyor:)bunu ben izlemiştim baya iyiydi ya özellikle felç bırakma olayı koptum ona :)
Alışınca sarıyor kardeşim,,Yeni kadroya pek alışamadım onda ya
o adam zaten her rolu oynuyor bahçıvan spor muhabırı vs o adamı baya yeteneklı buluyorum ben tipte müsait bide :)Evet kardeşim, felçli rolünüde çok güzel yapıyor:)
Aynen kardeşim, eşofmanlı Şevket deki rolü de güzel ve iyi yapıyordu :)o adam zaten her rolu oynuyor bahçıvan spor muhabırı vs o adamı baya yeteneklı buluyorum ben tipte müsait bide :)