- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
Reis tehdit yaralama çok şükür yüz kızartıcı değil bunlar erkek adam işi yapacak birşey yok
Reis tehdit yaralama çok şükür yüz kızartıcı değil bunlar erkek adam işi yapacak birşey yok
Adam öldüren bu forumda, hırsızı bu forumda aga nereye geldik biz
Kasten yaralama ve silahla tehdit suçu var bende silivri açıkta yattım birazReis tehdit yaralama çok şükür yüz kızartıcı değil bunlar erkek adam işi yapacak birşey yok
Adam mermiye kafa atıyor aklını alır aklınıAdam öldüren bu forumda, hırsızı bu forumda aga nereye geldik biz
Bunlar da sanıyor ki cezadan korkacaz peeehhhKasten yaralama ve silahla tehdit suçu var bende silivri açıkta yattım biraz
Bizim atalarımız bir erkeğin 3 yere gitmesini söylerdi, Askeriye, Kerhane ve Cezaevi, bir tek kerhaneye gitmedimAdam öldüren bu forumda, hırsızı bu forumda aga nereye geldik biz
Aga bırak şunu yaa Starbucks a gidip Starburst oynayan adam o ne bilsin saydığın yerleriBizim atalarımız bir erkeğin 3 yere gitmesini söylerdi, Askeriye, Kerhane ve Cezaevi, bir tek kerhaneye gitmedim
Cezaevinden Allah gibi korkuyor millet, bu ülkenin cumhurbaşkanı, ve komutanları yattı amk cezaevinde. Olaya öyle bakınBunlar da sanıyor ki cezadan korkacaz peeehhh
Annem üzülür.Cezaevinden Allah gibi korkuyor millet, bu ülkenin cumhurbaşkanı, ve komutanları yattı amk cezaevinde. Olaya öyle bakın
Git git içerde el yapımı tesbih var tost kantinde 1 tl falanAnnem üzülür.
Bebişim onların yattıkları yerle senin sidik kokan yerin aynı yer değil. :rolleyes:Cezaevinden Allah gibi korkuyor millet, bu ülkenin cumhurbaşkanı, ve komutanları yattı amk cezaevinde. Olaya öyle bakın
Ben Silivri açıkta yatarken her gün 500 kişi teslim oluyordu, herkesi fişliyorlar bu olayda onaylanır, paparayı patlatırlar herkes sabıkalı. Görürsün bakBebişim onların yattıkları yerle senin sidik kokan yerin aynı yer değil. :rolleyes:
kanun gecmise yurumez o yuzden bisi olmaz.he ondan sonra oynarsan olurBen Silivri açıkta yatarken her gün 500 kişi teslim oluyordu, herkesi fişliyorlar bu olayda onaylanır, paparayı patlatırlar herkes sabıkalı. Görürsün bak
Eğlenceli yer aslında, bambaşka bi dünyanın bambaşka bir boyutu, adamın 2 bacağıda yoktu, içerde yatıyordu, sigara kaçakcılarıyla muhabbet ettim hep 4 kişilik abiler grubumuz vardı açıkta silivride çıktıktan sonra zaten hep beraber çıktık aralarında birinde manyak para vardı, bizi bi yere götürdü yemeğe, zaten çıkışta VIP araçla geldiler onu almaya, hepimiz bindik en az 5k hesap ödemiştir yemeğe@FastGhost dedigin gibi orda olmak kolay bisi degil kendimizi niye yakalim.bu kanun ciksin bak emin ol oynayanlar yuzde 90 azalir