Ballantines daha güzel JB den boşver ha malt olsaydı daha iyiydi de blend
3 tane Bala vardı. Sanırım birisi de damgalı ayyaşa gitti @FastGhost . :LOL:
Evinde yayıla yayıla içmen dileğiyle güzel kardeşim benim.![]()
Ballantines inşallah bana gelmiştir3 tane Bala vardı. Sanırım birisi de damgalı ayyaşa gitti @FastGhost . :LOL:
sek içeyim o zaman ben bunu güzelseBallantines daha güzel JB den boşver ha malt olsaydı daha iyiydi de blend
3 JB'nin sahibi çıktı. Bala'nın biri de belli. Geriye 2 Bala 1 JB kaldı artık şansına. Ulan bildiğin Acun yarışması gibi oldu. Kutudan ne çıkacak. :LOL:Ballantines inşallah bana gelmiştir![]()
2/1 şansım var çabuk JB nin sahibi çıksın ortaya3 JB'nin sahibi çıktı. Bala'nın biri de belli. Geriye 2 Bala 1 JB kaldı artık şansına. Ulan bildiğin Acun yarışması gibi oldu. Kutudan ne çıkacak. :LOL:
4 JB 3 Balantines aldığına göre balantines daha pahalı3 JB'nin sahibi çıktı. Bala'nın biri de belli. Geriye 2 Bala 1 JB kaldı artık şansına. Ulan bildiğin Acun yarışması gibi oldu. Kutudan ne çıkacak. :LOL:
Yok be, ellerinde 4 JB varmış. Kargoya yetişmek için gerisini Bala aldım. Son dakika kararı. :)4 JB 3 Balantines aldığına göre balantines daha pahalı![]()
Öteki de bende3 tane Bala vardı. Sanırım birisi de damgalı ayyaşa gitti @FastGhost . :LOL:
Şansımız 1/1 kaldı @maxaljinÖteki de bende
Harbimi
2/1 kaldın bebeğim. 90+'da yatan kupon gibi olma. :LOL:Şansımız 1/1 kaldı @maxaljin