Pop-up kamerasina hastayim :)özellikle kamera ile haşır neşir biriyim bu telefonu @mosquitos42 önermişti alıcağımı hiç düşünmüyordum hele zor gunlerden sonra ama bır anda mi a3 bıle alamayacakken buraya geldık şükürler olsun
Pop-up kamerasina hastayim :)özellikle kamera ile haşır neşir biriyim bu telefonu @mosquitos42 önermişti alıcağımı hiç düşünmüyordum hele zor gunlerden sonra ama bır anda mi a3 bıle alamayacakken buraya geldık şükürler olsun
saol bro seviliyosun <3Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah daha iyisini alırsınEvet arkadaşlar zor zamanlar geçirmiştik ama çıkmasını da bildik bilen arkadaşlar bilir telefonumu borçlar yuzunden satmak zorunda kalmıştım ve elımde j2 pro vardı şimdi kazandıgım miktarla 97 tl ile yaptıgım guzel seruvende 3 k ya ulastık ve isteidğim telefonu aldım hayırlı olsunları bekliyorum inanırsanız başarmaya başaramayacağınız şey yoktur ve iyi dostlar biriktirin derim aileniz olsun
Ekli dosyayı görüntüle 46447
La senin serüven yapmana gerek mi var 1 tane bilet al etkinleklerden çıkar sana zatenHayırlı olsun umut bende aynı serüveni macbook için yapacam yakında hissediyorum.![]()
![]()
NeHayırlı olsun umut bende aynı serüveni macbook için yapacam yakında hissediyorum.![]()
![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah daha iyisini alırsın
Allah affetsin bizi dünya adaletsiz. Doğdumuz mahalle Fakir biz nasıl zengin olalım. Allah'ın lm sen bizi affet zenginlerden bunun hesabını sor bizi çaresiz bırakıp kumar oynuyoruz.
Hayırlı olsun umut bende aynı serüveni macbook için yapacam yakında hissediyorum.![]()
![]()
Kupon var mı takip edeliminşallah konuştur artık su baronlugu
güle güle kullan hayelim be kral bende alabiliririm inş bir günEvet arkadaşlar zor zamanlar geçirmiştik ama çıkmasını da bildik bilen arkadaşlar bilir telefonumu borçlar yuzunden satmak zorunda kalmıştım ve elımde j2 pro vardı şimdi kazandıgım miktarla 97 tl ile yaptıgım guzel seruvende 3 k ya ulastık ve isteidğim telefonu aldım hayırlı olsunları bekliyorum inanırsanız başarmaya başaramayacağınız şey yoktur ve iyi dostlar biriktirin derim aileniz olsun
Ekli dosyayı görüntüle 46447
inşallah hocamgüle güle kullan hayelim be kral bende alabiliririm inş bir gün
Biletlerden en fazla 100 lira falan kazanmışımdır amk ne anlatıyon senLa senin serüven yapmana gerek mi var 1 tane bilet al etkinleklerden çıkar sana zaten
eyw saol bro senın laf saolsun o gun bı yazdın neler oldu :)Hayırlı olsun kardeşim
Her çekilişten en üsttesin sen ne anlatıyonBiletlerden en fazla 100 lira falan kazanmışımdır amk ne anlatıyon sen
Ekmeğime taş mı koycan lan açız açHer çekilişten en üsttesin sen ne anlatıyon![]()
saol broGüle güle kullan kardeşim @Fearlessbacker