Telefon elime ulaştı canavar almışız canavar @mosquitos42 teşekkurler onerı ıcın
Güle güle kullan :)Telefon elime ulaştı canavar almışız canavar @mosquitos42 teşekkurler onerı ıcın
Güle güle kullan :)
sarj kamera fıyatı ve performansı kamera olayı cıdden ıyı zoom olayı var kamerada nerdeyse hıc greenlenme yapmıyor cekımlerde kusursuza yakın bu fıyattakı en ıyı telefondurBaşkan tam olarak özelliği ne tercih etmenın sebebi şarjı mı cok gidiyor
Teşekkür ederim bilgi için tekrardan güle güle kullansarj kamera fıyatı ve performansı kamera olayı cıdden ıyı zoom olayı var kamerada nerdeyse hıc greenlenme yapmıyor cekımlerde kusursuza yakın bu fıyattakı en ıyı telefondur
hayırlı olsun kardeşim
note 8 pro bı tık daha dusuk kamera olarak artısı var maa buda testlerde aynı olfugu hatta bazı alanlarda daha ustun oldugu gozukuyohayırlı olsun . bence redmi note 8 pro özellik olarak bir tık önde batarya vs.. de fiyatları aynı galiba. youtubede 1-2 kanal da karsılastırması var .karsılastırmaya göre note 8 proyu daha öne cıkarıyolardı . redmi note 8 biraz daha ucuz hatta
tam tersi iştenote 8 pro bı tık daha dusuk kamera olarak artısı var maa buda testlerde aynı olfugu hatta bazı alanlarda daha ustun oldugu gozukuyo
tabi bende sattım para lazımdı . yine alcam bu ay .yine note 8 pro alcam aynı teldentam tersi iştetestlerde kamerada olsun batarya gücünde olsun note 8 pro bi tık üstte deniliyor hep .ben mesela note 8 pro aldım 128 lık kamerası hızı mükemmel hatta ozaman 9t den ucuzdu
Sdn gibi teknoloji kanallarında izlediğimde tam tersini duydum ben incelemelerde de belli oluyordu note 8 pro çok ISO ile oynuyor doğallık tam çıkıyor fotolar yani mi 9 t de ise yakınlaştırma da hem piksel piksel olmuyor yani net gözkuyor ama note 8 pro da bu özellik yok bile tabi istediğin telefonu alabilirsin ama ben olsam almazdimtam tersi iştetestlerde kamerada olsun batarya gücünde olsun note 8 pro bi tık üstte deniliyor hep
Sdn gibi teknoloji kanallarında izlediğimde tam tersini duydum ben incelemelerde de belli oluyordu note 8 pro çok ISO ile oynuyor doğallık tam çıkıyor fotolar yani mi 9 t de ise yakınlaştırma da hem piksel piksel olmuyor yani net gözkuyor ama note 8 pro da bu özellik yok bile tabi istediğin telefonu alabilirsin ama ben olsam almazdim
sevindim adına hayırlı olsun kamera performansı cok ıyı profıl fotomu onla çektımBugün bende mi 9 t almis bulunmaktayim teller pahalanmis . 2800 e aldim :) gayet guzel tel . Bunuda nasil aldim . Winxbette 40 tl bonusu 10 k yaptim . Borclari sifirladim kalan paraylada bunu aldim . Gayet guzel kamerasi falan pop up olmasi ekrandan parmak izi olmasi iyi :))
Profil fotoğrafın güzel değil kisevindim adına hayırlı olsun kamera performansı cok ıyı profıl fotomu onla çektım
bahıste 20 k kaybetsem bu kadar uzulmezdım be -,- @BARON NECMİ üzdün canımın içiProfil fotoğrafın güzel değil ki
20k var yani ha amk mesaj attım bi cevap versene onabahıste 20 k kaybetsem bu kadar uzulmezdım be -,- @BARON NECMİ üzdün canımın içi