Konu nerden sekse geldi arkadaş vallahi bu sefer ben açmadım
muamelesız verıyosun 100 150 lıra karıya 200 ver muamele ıle mutlu ol veya mutlu sonlu masajlar var onu dene :)Biz düz balıklama dalıyoz yalnız muameleyi severim :)
Cehennemden Vip lounge ayarlamışlar bizi de çağırıyola aman amanKomisyon alıyor seytandan amk
Parasızlıktan bagımlılık kalmıcak yakında :)Sendemi alkol kullanmion feli yapmaaa simdi :)
Ben bam yemem de muhabbet yazarsa size sıkıntı olur :)Cehennemden Vip lounge ayarlamışlar bizi de çağırıyola aman aman![]()
Ben şahsen paraya karşıyım o doggy midir ne dir mk onu denedim cok yoruyor öyle hareketler yapmayın insan olun az biraz :)muamelesız verıyosun 100 150 lıra karıya 200 ver muamele ıle mutlu ol veya mutlu sonlu masajlar var onu dene :)
deden alkolik ben ne edem.@Dede Herkese icki kolisi yolluyosun , bize de bi yılbaşi cerez kolisi olmaz mi ya :) ögrenci yavrucaklar sevinsin :)
Yok ya istedigin kadar icme bisey olmuo 2 sene tedavi aldim icmedim sonra devamm korkma :)Parasızlıktan bagımlılık kalmıcak yakında :)
Ben kanatlıya dokunamıyorum. Tırsıyorum.
bro ıstanbulda hersey para ya benım oturdugum yerde cevrede yok o yuzden mecburuk :) ama g whız adamdırBen şahsen paraya karşıyım o doggy midir ne dir mk onu denedim cok yoruyor öyle hareketler yapmayın insan olun az biraz :)
Ben bagımlı degilim gerçi en son 4 5 ay önce içtim içersem duman ederim ama mersine gidene kadar 3 klasik 3 tuborg birde miller mı ydı neydi gerçi o etkilemedi de :)Yok ya istedigin kadar icme bisey olmuo 2 sene tedavi aldim icmedim sonra devamm korkma :)
Küçüğü şimdi al büyüğü sonra veririz sana. Önce bi' alış, aniden büyüğü verirsek kaldıramayabilirsin. :LOL:@Dede den beklediğim
Ekli dosyayı görüntüle 40888
Gerçekte gelecek olan
Ekli dosyayı görüntüle 40889
@maxaljin
Sen 70lik gönder ben 3 saatte içerim onuKüçüğü şimdi al büyüğü sonra veririz sana. Önce bi' alış, aniden büyüğü verirsek kaldıramayabilirsin. :LOL:
İlla alkol isteyip satip parasiyla mi alalim . Bu yaşda dedemizi mi kandiralim .deden alkolik ben ne edem.![]()
Lan ankarada gittik bir masaj salonuna 200 girdi karı masaj yaptı ben karını popota bir asıldım karı ay dedi diger odaya kaçtı sonra içeri girdim dal daşşak baktım 4 tane adam var amk hrenn giyidndim kaçtım :)bro ıstanbulda hersey para ya benım oturdugum yerde cevrede yok o yuzden mecburuk :) ama g whız adamdır