Aşağıdaki seçeneklerden birine oy verebilir veya tercihiniz seçeneklerde yoksa yorum olarak belirtebilirsiniz .
Balon dediginiz adam bu sene rekor kırarak gol kralı oldu lutfen biraz saygı :) saldado da fena degildi listeyi kim yaptı Allah askına @razor12 :)
Hahaha o ali de cok kotuydu ya ayı gibiydi :) diagne de kafa yok kafası biraz calıssa cok buyuk forvet olacak dikkat ettim olaga. Ustu tfizik var top tutması Muthis ama kafa yok işte :)Ali Lukunku'dan bile daha kötü adam :) Listeler tarafımca hazırlanmaktadır :) Forvet adam 5 gol atmasın dimi ama 30 gol atan adam var listede :)
Son 10 senenin en kotusu bile olabilir aldıgı paraya göreBu Slimani net en kötü transferdi bana göre.
Evet iyiydi 20. Macında ilk isabetli sutunu attı :)Benzia iyiydi ,fener mahvetti adamı.
ahaha abı oyle deme o adamın golu var sızde dıye bılıyorum slımanıden fazla attı o :)Evet iyiydi 20. Macında ilk isabetli sutunu attı :)
Nerede var la ben her hafta canlı gözle izledim bana anlatmayın :) slimani kayserşue attı Bi gol hatta böyle Bi forvet kimde var diye bagırmıstım hakaten yokmus böyle adam tam fos :)ahaha abı oyle deme o adamın golu var sızde dıye bılıyorum slımanıden fazla attı o :)
Bankadan bahsediyorumNerede var la ben her hafta canlı gözle izledim bana anlatmayın :) slimani kayserşue attı Bi gol hatta böyle Bi forvet kimde var diye bagırmıstım hakaten yokmus böyle adam tam fos :)
1-2 maçını anca izlemişimdir abiEvet iyiydi 20. Macında ilk isabetli sutunu attı :)
Aynen ilk yarı oynadı tek :) bi tsne sut cekti iyiydi kaleyi yine bulmadı ama hemen hepimiz woww deli topcu dedik :)1-2 maçını anca izlemişimdir abiilk yarı gs maçında çok beğenmiştim.