Sizce yılın kalecisi şıklardan hangisi ? Farklı tercihiniz var ise yorum ile belirtebilirsiniz .
Sehic nerede @razor12 valla alınırım ayıptır gunahtır hep isme gitmeyin ya dustu ama adam her mac 3 tanr net cıkarıyordu
İste bu duzenli yıkalım artık :) kume dusen takımdan aldıgınız marcao yu dusun :)Ya biliyorum iyi kalecide , küme düşmüş takımın kalecisi yılın kalecisi olabilirmi o soru işareti işte
Bence genc yasta trabzonun kalesını koruyan ugurcan a da buyuk haksızlık olurdu cok ıyı kalecı olucak ılerıdeİste bu duzenli yıkalım artık :) kume dusen takımdan aldıgınız marcao yu dusun :)
Ugurcan kesinlikle avrupanın bilindik kalecisi olacak ki en iyi oyum onadır ama sehic listede olabilirdi mesela karius ne yaptı muslera nın Bi kac Macı var bana göre oda degil bu seneBence genc yasta trabzonun kalesını koruyan ugurcan a da buyuk haksızlık olurdu cok ıyı kalecı olucak ılerıde
mert karıus kesın cop de muslera yıne bı kaç maç ipten aldıUgurcan kesinlikle avrupanın bilindik kalecisi olacak ki en iyi oyum onadır ama sehic listede olabilirdi mesela karius ne yaptı muslera nın Bi kac Macı var bana göre oda degil bu sene