yürrü be new castle jets :)
Bol sans abiyürrü be new castle jets :)
La cmt elimde patladıyürrü be new castle jets :)
cmt hesabı aç kardeşim papara var jeton var oda olsunÖdülüm ulaşmadı teşekkürler@zanzibar77
Geri atayım sanacmt hesabı aç kardeşim papara var jeton var oda olsun
bak bjk seni severim seninde beni sevdiğini bilirim ama bu forumda sende şahitsin kardeşim elimizden geldiği kadar etkinlik yapıp çam sakızı çoban misali paylaşım yapıyoruz geçen gördün fesat gönüllü adamları ben 200 kişiye para göndermişimdir etkinlikten o görülmez sen şaka mahiyetinde 1 yazı yazrsın onu alır bana gene iftira olarak döndürürler adımız çıkmış 90 inmez seksene onun için senden ricam yazma şakada olsa oldumu güzel kardeşim hala ifşa olmayı bekliyorum zatenÖdülüm ulaşmadı teşekkürler@zanzibar77
İyi takiplerBol şans takipteyim
Bu konudan haberim yok abibak bjk seni severim seninde beni sevdiğini bilirim ama bu forumda sende şahitsin kardeşim elimizden geldiği kadar etkinlik yapıp çam sakızı çoban misali paylaşım yapıyoruz geçen gördün fesat gönüllü adamları ben 200 kişiye para göndermişimdir etkinlikten o görülmez sen şaka mahiyetinde 1 yazı yazrsın onu alır bana gene iftira olarak döndürürler adımız çıkmış 90 inmez seksene onun için senden ricam yazma şakada olsa oldumu güzel kardeşim hala ifşa olmayı bekliyorum zaten
benimde yoktu oluyor işte nibnenin biri kupon kaznıyor ödül parası gönderiyor sonra onun adı dünyaları bağışlamış oluyor :)parasız kalınca para istiyor sonraBu konudan haberim yok abi
Şaka gibibenimde yoktu oluyor işte nibnenin biri kupon kaznıyor ödül parası gönderiyor sonra onun adı dünyaları bağışlamış oluyor :)parasız kalınca para istiyor sonra
Sakin ol şampiyonbenimde yoktu oluyor işte nibnenin biri kupon kaznıyor ödül parası gönderiyor sonra onun adı dünyaları bağışlamış oluyor :)parasız kalınca para istiyor sonra
ya işte öyle ne yaparsınŞaka gibi