1 tane daha oluyomu len nerdeeee ?
ben 2 gündür 100 tl bulamadım koca forumda mk bonus çevirdim yatırıp çekeceğim şimdi 100 tl biz kimseye yok demiyoruzda biz sorunca nedense mk olmuyor bizde bundan sonra ona göre davranırız ulaaaa2 tl cmt aranıyor![]()
nerde çevirdin la bonusben 2 gündür 100 tl bulamadım koca forumda mk bonus çevirdim yatırıp çekeceğim şimdi 100 tl biz kimseye yok demiyoruzda biz sorunca nedense mk olmuyor bizde bundan sonra ona göre davranırız ulaaaa
İki gün önce 50 lira çarptı biri beni en iyisi vermemekben 2 gündür 100 tl bulamadım koca forumda mk bonus çevirdim yatırıp çekeceğim şimdi 100 tl biz kimseye yok demiyoruzda biz sorunca nedense mk olmuyor bizde bundan sonra ona göre davranırız ulaaaa
Millet si....meye alismis abi alanlar almadim da derler kendi yaptiklarini soylemez milletin kasalarini takip ederler maalesefben 2 gündür 100 tl bulamadım koca forumda mk bonus çevirdim yatırıp çekeceğim şimdi 100 tl biz kimseye yok demiyoruzda biz sorunca nedense mk olmuyor bizde bundan sonra ona göre davranırız ulaaaa
nerden bulldun la bu siteyi tokatçı olmasınYATIYOR BABALAR GİBİ ŞİMDİ ONUDA ÇEKECEĞİM MK
Ekli dosyayı görüntüle 48893
alnımızda salakda yazmıyor ki mk iyiniyetde bi yere kadar bundan sonra yok abi ders olsun bizeİki gün önce 50 lira çarptı biri beni en iyisi vermemek
Hop orda dur ben isterim hemde sabaha karsi 5 de :):):)alnımızda salakda yazmıyor ki mk iyiniyetde bi yere kadar bundan sonra yok abi ders olsun bize
Millet si....meye alismis abi alanlar almadim da derler kendi yaptiklarini milletin kasalarini takip ederler maalesef
dedi de zaten o meşhur vatandaş vardı ya milletin içinde sen bana para göndermedin diye nasıl zoruma gitti mk buldum dekontunu attım ne oldu lan döt dedim bu ne hani göndermemiştim eee o 1 ay önceymiş dedi ya laaa pişmiş kelleMillet si....meye alismis abi alanlar almadim da derler kendi yaptiklarini soylemez milletin kasalarini takip ederler maalesef
Reis yardımcı olmak da suç . Adama dedim 60 liram var bak 50 sini atacam dedim yarın söz dedi daha da yazmadıalnımızda salakda yazmıyor ki mk iyiniyetde bi yere kadar bundan sonra yok abi ders olsun bize
Harbi pişkin yüzsüzmüşdedi de zaten o meşhur vatandaş vardı ya milletin içinde sen bana para göndermedin diye nasıl zoruma gitti mk buldum dekontunu attım ne oldu lan döt dedim bu ne hani göndermemiştim eee o 1 ay önceymiş dedi ya laaa pişmiş kelle
Bilirim bilirim bize bonus avcisi diyip simdi her rol yapanin g..tunde dolasiyo 20 lira icin acayip katki sagliyo forumadedi de zaten o meşhur vatandaş vardı ya milletin içinde sen bana para göndermedin diye nasıl zoruma gitti mk buldum dekontunu attım ne oldu lan döt dedim bu ne hani göndermemiştim eee o 1 ay önceymiş dedi ya laaa pişmiş kelle
Sen bekle dedin ondan yazmadım abibjk yaz paparanı atayım hadi daha işim var hacı baba
sen benim herşeyime şahitsin şu forumda oda bana yeter koçumBilirim bilirim bize bonus avcisi diyip simdi her rol yapanin g..tunde dolasiyo 20 lira icin acayip katki sagliyo foruma