social distance hesabından ekledim.
social distance hesabından ekledim.
aksam hazırla kendiniKoltuğu okuduğum şehirde bırakmasam daha güzel ortam olucaktı
Ekli dosyayı görüntüle 53335 Ekli dosyayı görüntüle 53336
Hocam ben seni uyarayım 2 ay sonra dökülmeye başlar o PC i5 2. Nesil :))hocam yanlışın var senin bu pc ile csgo lol ve apex oynuyor arkadaşım apexde yüksek kalitede 40fps düşükte 60 alıyor, dizüstü değpil masaüstü bu özellikler
evde olursamaksam hazırla kendini
1500ü 2 orandan bas 3kya PC dizelimikilemde kaldım şimdi ya alıyım mı almıyım mı ve bu fiyata bana pc lazım maks 1500-1600 civarında
riske atamam1500ü 2 orandan bas 3kya PC dizelim
1600e PC alınmaz patlarsın kaybetsen de alsan da paranı çöpe atacaksınriske atamam![]()
ya bana muhteşem bir oyun pcsi lazım değil ki çok mu kötü bu pc1600e PC alınmaz patlarsın kaybetsen de alsan da paranı çöpe atacaksın
İşlemci çöp oğlu çöp satamazsın bile ayrıca oyunlar sürekli gelişiyor 1 senede lol 2 katı sistem yükseltti o yüzden yüksek sistem al dona dona oyun oynatır bu PC :) bir süre sonra da patlarya bana muhteşem bir oyun pcsi lazım değil ki çok mu kötü bu pc![]()
en en az 2k lazım sanaya bana muhteşem bir oyun pcsi lazım değil ki çok mu kötü bu pc![]()
var mı güzel 2k yaen en az 2k lazım sana
Sinerji AMD Ryzen Apu Özelleştirebilir Hazır Sistem . dolar fırlamış 2k altındaydı bu pc.var mı güzel 2k ya
ekran kartı yok birde bunda fiyata bakSinerji AMD Ryzen Apu Özelleştirebilir Hazır Sistem . dolar fırlamış 2k altındaydı bu pc.
Çöp