başvurabılırsın internetten hesap açıyorlar tavsiyem ziraate başvvurBenim hiçbir bankada hesabım yok nasıl başvurucaz
Askerlik görevimi yaparken ziraat vardı otomatik açmışlardı ama kartı bile çöpe attım
başvurabılırsın internetten hesap açıyorlar tavsiyem ziraate başvvurBenim hiçbir bankada hesabım yok nasıl başvurucaz
Askerlik görevimi yaparken ziraat vardı otomatik açmışlardı ama kartı bile çöpe attım
umarım bakalım bekliyoruzkesin olarak 1 tanesi verecek ama 2 banka da onay şansı yok. Çünkü bunu bankalar değil o devletin bir sistemi onaylıyormuş yani senin hangi bankaya basvurdugunu görebiliyorlar. 3 bin cebinde bil
açıyorlarmı internetten hesapbaşvurabılırsın internetten hesap açıyorlar tavsiyem ziraate başvvur
evetaçıyorlarmı internetten hesap
vakıfbank ı tam bilmıyorumda ,benım durum ziraat bank tı ,ama %99 çıkar ,sorgulama felan olmuyor ,benım kredi 12 gün sonunda sonuclandı ,genelde hekesınkı oyle oluyor heralde .Vakıfbank'tan başvuranlar sorgulayabilirmi
Benim sorgulamada işlem gerçekleştirilemedi diyor.
VakıfBank
sorgulanmıyorVakıfbank'tan başvuranlar sorgulayabilirmi
Benim sorgulamada işlem gerçekleştirilemedi diyor.
VakıfBank
Benimki halen bekliyor 13. Günvakıfbank ı tam bilmıyorumda ,benım durum ziraat bank tı ,ama %99 çıkar ,sorgulama felan olmuyor ,benım kredi 12 gün sonunda sonuclandı ,genelde hekesınkı oyle oluyor heralde .
Bizi çok değerlendirdiler. Hala değerlendiriyorlar çok beğendilerBenimki halen bekliyor 13. Gün
en kötü 3000 verirler jack merak etme .Benimki halen bekliyor 13. Gün
Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi BURADAN BAŞVUR KARDEŞİMNasıl başvuruluyor bende işsizim abi kartlar ağzına kadar borç
Ayni ben :):):) 6 sinda basvurdum halen degenlendirmede
Kacında başvuru yapmıştınziraat bankasına 3000 tl basvurum sonuçlanmış yarın sabah hesabınıza aktarilacaktir dendi. Bana ciktiysa herkese cikar.. Ancak ziraat bankasindaki sms numaram güncel olmadığı için internet bankacılığında giremiyecem. telefon guncellemesi için şubeye gitmem gerekiyormuş ama bu suanda hastaligimdan dolayı imkansiz. Aileminde çok ihtiyacı vardi.. neyse arkadaşlar bugün yarın sonuçlanır sizinkide
Not : ziraat bankasi hesap kartı ve kredi karti yok..