Kardesim bende merak ediyorum bunu. Dun babamin kredisini hesaba yansittik. Benimki ise hala degerlendirmede bakalim ne sonuc cikacakAynı aileden yada aynı ikametgahda 2 kişiye veriliyor mu bilgisi olan var mı
Dayin ve dayinin oglu ayni evdemi ikamet ediyor yoksa ikiside evlimi kardesimBizde ses yok daha dayım başvurdu aldı oğlu başvurdu aldı bize yok daha![]()
Ayne evde kardeşim bekarDayin ve dayinin oglu ayni evdemi ikamet ediyor yoksa ikiside evlimi kardesim
Demekki her aileden sadece birine verilecek diye bisey yok. Biraz umudum artti simdiAyne evde kardeşim bekar
hasta olmadan önce 8 indeKacında başvuru yapmıştın
Bugun nasilsin kardesimhasta olmadan önce 8 inde
Biz 1inde basvurdukhasta olmadan önce 8 inde
sağol kardeşim bugün ağrılarım geçti nefes darliğımda gecti az biraz göğüs agrisi ve sırt agrisi var. tahlillerim duzeliyormus arkadaşlar. Kendimi çok iyi hissediyordum günler sonraBugun nasilsin kardesim
Cok şükür kardeşim Allah bi an önce taburcu olmayı nasıp etsinsağol kardeşim bugün ağrılarım geçti nefes darliğımda gecti az biraz göğüs agrisi ve sırt agrisi var. tahlillerim duzeliyormus arkadaşlar. Kendimi çok iyi hissediyordum günler sonra
benim boğazımda bişey var gibi. 10 gündür. ama ateş öksürük vs yok.sağol kardeşim bugün ağrılarım geçti nefes darliğımda gecti az biraz göğüs agrisi ve sırt agrisi var. tahlillerim duzeliyormus arkadaşlar. Kendimi çok iyi hissediyordum günler sonra
Eklem ağrıları suan en cok rastlanan belirtilerbenim boğazımda bişey var gibi. 10 gündür. ama ateş öksürük vs yok.
çok rahatsız ediyor. acaba corona ile bi ilgisi olabilir mi
eklem ağrılarım yok, bazısı bu virüsü hiçbir semptom göstermeden atlatıyormuş.Eklem ağrıları suan en cok rastlanan belirtiler
Bizim mahalleden biri varmış eklem ağrısı vardı sadece hastaneye yatırmadılar bi eve göndermişler 1 hafta sonra ikinci teste negatif cuktı bi haftada atlattı başka hiç belirtisi yoktueklem ağrılarım yok, bazısı bu virüsü hiçbir semptom göstermeden atlatıyormuş.
Diamond Princess gemisinde, 750 hastadan 300'ü hastalağı hissetmemiş bile. roportajda dinlemiştim. hayvan gibi bağışıklık sistemin varsa hissetmiyorsun bile 2-3 günde atlatmış o 300 kişi.Bizim mahalleden biri varmış eklem ağrısı vardı sadece hastaneye yatırmadılar bi eve göndermişler 1 hafta sonra ikinci teste negatif cuktı bi haftada atlattı başka hiç belirtisi yoktu