ben direk yapılandırma kapadım 71 tl kaldı atayım 150 atcaksanOlur sen şimdi cıktıgı için 100 atarsan cıkarsa bende 150 atarım
ben direk yapılandırma kapadım 71 tl kaldı atayım 150 atcaksanOlur sen şimdi cıktıgı için 100 atarsan cıkarsa bende 150 atarım
Olur onaylanırsa varımben direk yapılandırma kapadım 71 tl kaldı atayım 150 atcaksan![]()
Senin ne kadar surede onaylanmisti hocam?olsun umudun cıkarsa 100 tl mi alırm canım
olm sen onaylansa da onaylanmadı dersinOlur onaylanırsa varım
11 günSenin ne kadar surede onaylanmisti hocam?
Benden daha bonkörü varmı buradaolm sen onaylansa da onaylanmadı dersin:d
benBenden daha bonkörü varmı burada
Bahsettiğin özelliklerin hepsi bendede varNe kadar doğru bilmiyorum twitter da birisi paylaşmış. Hem takip dosyası var, hem maaşında icra var , hem de varlık fonuna devredilen kredisi varmış. Adama 5k çıkmış 10 istemiş 5k vermiş banka. 50 tane de yorumu var herkese tek tek de cevap yazmış görsel de paylaşmış neye göre kime göre veriyorlar anlamadım
icra takip bende de var bakalım ne diyeceklerBahsettiğin özelliklerin hepsi bendede var
O zaman ihtiyaca göre veriliyor başkan. Çünkü memur adama başka kredi çıkar su istimal edilmesin diye vermiyorlar demek ki. Diğer zorda olanlara nefes olsun diye veriliyor olabilir. Şayet öyle yaparlarsa zaten amaca yönelik olur bu kredi olayı2 arkadaşım var birisinin icralar hacizler ve işsiz ona 3000 tl verdi ziraat. Bir dğer arkadaş da devlet memuru 5500 maaş 1 adet kredisi var düzenli ödediği borç harç yok ona çıkmadı
Neye göre veriliyor muamma şuan
ahahahahahaIcralik olup kredi bekliyen biz :)
Tahminim geliri resmi olduğu için verilmemiştir2 arkadaşım var birisinin icralar hacizler ve işsiz ona 3000 tl verdi ziraat. Bir dğer arkadaş da devlet memuru 5500 maaş 1 adet kredisi var düzenli ödediği borç harç yok ona çıkmadı
Neye göre veriliyor muamma şuan
Onu bilemezsin kardeşim. Ne kadar aylığın artarsa ona göre giderin var. Bu dediğim çocuğun senden benden 20 kat borcu varKredi amacı ihtiyacı olanlara yardım zaten , memur adamın ihtiyacımı var
Sonucta her ay düzenli standartların üzerinde geliri var biz gibi asgari ücrete calısmıyor ,ayrıca memur adam her yerden kredi alır ödemeleri düzgün olursaOnu bilemezsin kardeşim. Ne kadar aylığın artarsa ona göre giderin var. Bu dediğim çocuğun senden benden 20 kat borcu var