- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Ziraat halkbank vakifbanksadece ziraat bankası için mi geçerli arkadaşlar ?
Ziraat halkbank vakifbanksadece ziraat bankası için mi geçerli arkadaşlar ?
135 benimBaşvuru no 136 ile başlayıp onay alan varmı beyler benim hala değerlendirmede 1 Nisan'da başvurduk
Mesajla cevap gelicek sana ona gore bilgilendirme yaparlarda cok uzun suruo sonuc almak3 bankadada hesabım yok başvursam ne olacak nasıl alıcaz
Şaşırmadım ne doğruki bizim ülkede . Corona bitecek kredi çıkana kadar. Milet ihtiyactan cekmeye calısıyor yapacakları isi .......s............Mesajla cevap gelicek sana ona gore bilgilendirme yaparlarda cok uzun suruo sonuc almak
Normal kredimi 6 ay odemesizmi nasil 1 gunde cevap geldi sansliymissinVakıfbanka dün başvurdum bugün olumlu mesajı geldi 3k
3k mi basvurmustun yoksa 7 veya 10 vuruptami 3k olumlu geldiVakıfbanka dün başvurdum bugün olumlu mesajı geldi 3k
Aynen 3 4 gun neyse 10 12 gundur bekliyen col olumlu olumsu cevap verseler millette ona gore basinin caresine bakardiŞaşırmadım ne doğruki bizim ülkede . Corona bitecek kredi çıkana kadar. Milet ihtiyactan cekmeye calısıyor yapacakları isi .......s............
icra takip falan var mı adına sicil temiz mu10k basvurdum 3 verdiler
Sende karar verbende sicil patlak 10k basvurdum şimdi de 3 k alabılırsın dıyor
benlik durum yok sistem böyle aldım zaten 3bini bunlar bana 10 hayatta vermez zatenSende karar ver