Ne kadar surede sonuclandi hocam10 bin olarak başvurdum bugün 3 bin olarak alabildim
1 nisan da başvurdum bugün saat 1 gibi onay mesajı geldiNe kadar surede sonuclandi hocam
Icrasi olana bile cikmis kredi notuna bakilmiyicakti bu kredide bende o yazilanlari gorup basvurdum benimde var acikta dosya kredi puani filan etkilemio cikmiyanda var twiterda ama cikan daha fazla red yiyen baya az simdilikDün bakmadım bugün baktım sadece yalnız anlamadım arkadaşın başka bir bankadan kredi var hatta yapilandirismiti ödeyemediği için adama 10 k onaylanmış kredi borcu olana nasıl çıkıyor
Pardon kardeşim 3 Nisan'da başvurmuştum.1 nisan da başvurdum bugün saat 1 gibi onay mesajı geldi
Onu herkese vermedilerki engelli maasi alanlar sosyal yardimdan yararlanan filan aldi ikincisi icnde basvuru kabul etmediler onuda sosyal yardimdan yararlananlar alicam sen 3.yardimda basvurabilirsen ona basvuru acicaklar eger bu basvuru bu dedigim 3.paetiyse uzun surer cunku daha 2.parti yardim dagitimi odenmediyarıdm usta herkez almışya pttden
Senin varmiydi borc harc pekiPardon kardeşim 3 Nisan'da başvurmuştum.
Her aileden 1 kisiyemi cikiyor yoksa her aileden 2 veya daha fazla kisiye cikabiliyormu ? Net bir bilgisi olan varmi
Benim yaş 20 :) bı iş bankasında 2 bin TL ek hesap borcum var başka da bişey yok Allah'a şükür :)Senin varmiydi borc harc peki
Her aileden 1 kisi diye net konusuolarHer aileden 1 kisiyemi cikiyor yoksa her aileden 2 veya daha fazla kisiye cikabiliyormu ? Net bir bilgisi olan varmi
Iyi olmus en azindan odemesi kolay olur hayirli olsun :)Benim yaş 20 :) bı iş bankasında 2 bin TL ek hesap borcum var başka da bişey yok Allah'a şükür :)
Cevap gelene kadar bekliyicen iste baska yapicak bisey yok simdiusta ben 5 k talep verdım ayın 3 de banada donus olmadı zıraat kredı ıcın ıcralık dosyam var
Teşekkür ederim, ,taaa ekimin 15 inde ilk taksit 112.90 TL. :)Iyi olmus en azindan odemesi kolay olur hayirli olsun :)
Kardesim kimse bilmez burda bende bekliyorum kimsenim fikri yok biz twiterde en ust konularda bu konu ordan gelismeleri takip edioz keske hepimize ciksa cok basvuru var uzun suruo bu hafta gelir insallah haber 2 gundur basladilar sonuc vermeye isteusta onaylanırmıs ence bılgı bır abıye benzıyorsun sen
Ziraat musterisi olmayanlar mecbur sms bekliyor dimi takip edilecek bir yer var miZiraat başvuruları olumlu yada olumsuz mobil bankacılıkta hemen gözukuyor mesaj gelmeseni beklemeyin gelmiyor
ziraat mobilden takip edin
herhangi bir bilgim yokZiraat musterisi olmayanlar mecbur sms bekliyor dimi takip edilecek bir yer var mi