15-20 gündür dükkan kapalı, mecbur çekecez kredi. Umarım verirler. 25K'da Halkbanktan alacaz zaten.Verirler
15-20 gündür dükkan kapalı, mecbur çekecez kredi. Umarım verirler. 25K'da Halkbanktan alacaz zaten.Verirler
İşsize verirler miarkadaslar bu krediyi sicili bozuk olsa dahi geliri 5000 alti olanlara verceklermis.o yuzden sicilim bozuk diye dusunmeyin.
gelir beyan etmen gerekiyor sanirim.ama sicil onemli degil onu biliyorumİşsize verirler mi
Gelir nasıl beyan edebilirimgelir beyan etmen gerekiyor sanirim.ama sicil onemli degil onu biliyorum
bana olumlu geldi fakat kullanamıyorum. ayrıca baktıgım da olumsuz yazıyor işler karışık10 bin kredi odemeleri baslandi - بحث Google
Odemeler baslandi diyor bi cok haber sitesinde. Kendisine veya cevresindekilere olumlu/olumsuz cevap gelen varmi ?
Twitter da var dostum konusu görsel falan da atmışlar etiket kullanırsan çıkar10 bin kredi odemeleri baslandi - بحث Google
Odemeler baslandi diyor bi cok haber sitesinde. Kendisine veya cevresindekilere olumlu/olumsuz cevap gelen varmi ?
o nasil oluyor yav :) olumlu geldiyse belge istenmeden atm den cekilebilir diye biliyorum.bana olumlu geldi fakat kullanamıyorum. ayrıca baktıgım da olumsuz yazıyor işler karışık
Şuan Devlet bankaların sistemi çökmüş durumda...o nasil oluyor yav :) olumlu geldiyse belge istenmeden atm den cekilebilir diye biliyorum.
nereye baktığında ben mobil uygulamaya baktım olumlu yazıyor mesajdaki gibibana olumlu geldi fakat kullanamıyorum. ayrıca baktıgım da olumsuz yazıyor işler karışık
Hmm anladim sagol dostumŞuan Devlet bankaların sistemi çökmüş durumda...
Hem mobil hem internet bankacılığı. sabah olumlu mesajı geldi ama içeri girdiğimde bir şey yoknereye baktığında ben mobil uygulamaya baktım olumlu yazıyor mesajdaki gibi