- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Bireysel Temel İhtiyaç Destek KredisiZiraat cep şubeden nasıl başvuru yaparım ?
Bireysel Temel İhtiyaç Destek KredisiZiraat cep şubeden nasıl başvuru yaparım ?
müsteri hizm. araHem mobil hem internet bankacılığı. sabah olumlu mesajı geldi ama içeri girdiğimde bir şey yok
Aradım 2 saatin sonunda bağlandım . Bekleyin sistemlerde sıkıntı var ded. onay verildiyse sisteme henuz dusmemıstır dedimüsteri hizm. ara
Pazartesi en net cevabı alırsınız olumlu olumsuzhocam ben başvurdum 10 gun olcak o ne zman sonuçlanır
1000 TL başvuru alınmadi kibaşkan ben 1000 tl başvurdum 10 gun oldu pazartesı kesın sonuc olur dımı
Hocam.sen ciddimi soruon bunlari forumdaki adam ne bilsin herkes beklio istebaşkan ben 1000 tl başvurdum 10 gun oldu pazartesı kesın sonuc olur dımı
Kanka bankaci değilim ama tanıdık var demiştim o pazartesi tüm başvurular sonuçlanir dedi@PanaX adamın 10 gün olmuş ne zaman sonuclayacaksınız ??
sana kotu biseymi dedik paxartesi kesin sonuclanirmi dion bizde sana burda kimse bilmez dioz iste 10 gundur beklio herkesbırader sorduk belkı almıstır dıye sız nasıl ınsansınız atlıyorsunuz hemen mesajımı gorme hayret ya
Ben 10 bin basvurdum 5 e dustu sonra yine 10 bin oldu yarin borclu cikarsam ne olucak panax :)Başvurular 5-7.5-10 bin alindi sonrası 3 bin şeklinde düzenlemeler oldu
Yok ziraatten basvurdum benaynen bende beklıyorum e devletten başvurdun dımı sende usta
Kanka çıkmazsın bankacı düzeltme yapmıştır ziraat değil miBen 10 bin basvurdum 5 e dustu sonra yine 10 bin oldu yarin borclu cikarsam ne olucak panax :)
Ben 10 bin basvurdum 5 e dustu sonra yine 10 bin oldu yarin borclu cikarsam ne olucak panax :)
Aynen ziraatten basvurdum beklioz bakalimKanka çıkmazsın bankacı düzeltme yapmıştır ziraat değil mi
Dun herkesin dustu 5 e 3 e filam sonra aksam yine 10 a cektiler ama onaylananlarda 3 5 e filan dusup alanlar var 10 k basvurup5 e nasıl düşüyor, bende 10 k başvurdum halen değerlendiriyor yazıyor.
Bu 1 bin tl kredimi yardimmi neye basvurdun senhocam bırde bende zıraate başvurdum onu beklıyorum bırde bu 1000 tl beye gore sonuc oluyor belkı alan bırı vardır burda işsizim 2 yıldır
Dun herkesin dustu 5 e 3 e filam sonra aksam yine 10 a cektiler ama onaylananlarda 3 5 e filan dusup alanlar var 10 k basvurup