- 31 Mar 2020
- 391
- 238
Dostum ziraatte hesap yoksa atm den nasil çekeceğiz?Atmden cekiyorsun kardeşim teyzemde basvurdu 4 günde onay alıp atmden cekti
Dostum ziraatte hesap yoksa atm den nasil çekeceğiz?Atmden cekiyorsun kardeşim teyzemde basvurdu 4 günde onay alıp atmden cekti
Kartsız islemdenDostum ziraatte hesap yoksa atm den nasil çekeceğiz?
Yok hocam hâlâ bekliyorum, 2 hafta olacak basvurali, kuzenime cikti bende bekliyorum iste.@deadman senin onaylandımı
22. GünümYok hocam hâlâ bekliyorum, 2 hafta olacak basvurali, kuzenime cikti bende bekliyorum iste.
Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi@FastGhost nerden sorguladın orayı atsana link bi bakayım bende
Önceden o ekran açılıyordu artık direk bu yazıyor
bende de öyle yazıyorÖnceden o ekran açılıyordu artık direk bu yazıyor
Değerli müşterimiz, Başvurunuz değerlendirme aşamasındadır. Değerlendirme sonrası süreç hakkında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.
Adres ayni degilse sanada cikabilir sayin modumvalideme çıkmış bana çıkmayacak demek ki. valideye 2 günde cevap gelmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 52935
bende 17 gündür değerlendirmede diyor vermek isteyen adam verir zaten çıkmazAdres ayni degilse sanada cikabilir sayin modum
Bendede ayni vermezlerse neden o olmaz dedigim gibi adres ayni degilsebende 17 gündür değerlendirmede diyor vermek isteyen adam verir zaten çıkmaz
Sms olarak mi geldi onay hocam?22 gun sonra vakıfbank 5000tl onayladı 1000tlsini zeplin oynadım otamatık bahıste ounutmusum allah belamı vermıs 4000tl hala bende herkese verecekler sorunsuz cunku bana hıc bır banka kredı vermıyordu 1 yıl sonra alabılıyordum bılgınız olsun bankalarda yasaklıyım
evet sms olarak geldı zaten hesabım vardı vakıfbankta telefondan denedım hata verdı pc den denedım hemen hesaba aktardıSms olarak mi geldi onay hocam?