Sırf devlet bunu öngördüğü icin ilgili bölgelerde yaşayanlara olumlu yanıt verileceğini düşünmüyorumNezaman başvurdun abim bana çıkarsa tablet Alaçam parayıda odemiyecem![]()
Sırf devlet bunu öngördüğü icin ilgili bölgelerde yaşayanlara olumlu yanıt verileceğini düşünmüyorumNezaman başvurdun abim bana çıkarsa tablet Alaçam parayıda odemiyecem![]()
niye ödemeyince cezası yok muSırf devlet bunu öngördüğü icin ilgili bölgelerde yaşayanlara olumlu yanıt verileceğini düşünmüyorum
:) Takarmı sence para cezasınıniye ödemeyince cezası yok mu
İnsanları açlığa mahkum eden devlet mi ben gencim istediğim 1 tableti dahi rahatlıkla alamiyorum ayda 120tlm ile alırsam 2 k tableti kaç yılda öderim biliyor musun ben tek değil ülkede her genc istediğini alamıyor ben krediyi odeye bilirim 120tl ile 3 yıl sürüyor 6 ayda odemeyeceğim parayıda toplayıp ödeye bilirim ben halkı soyan faizin yüksek olduğu halkını açlığa hükümet veya devlet hangisini dersen bilmiyorum beni buna mahkum edenlere inat odemiyecem bilmem anlamışsındır karakterimde asla bedvacılığa yer yoktur orasınıda bilSırf devlet bunu öngördüğü icin ilgili bölgelerde yaşayanlara olumlu yanıt verileceğini düşünmüyorum
Sana cıkmayacagını düşünüyorum kardeşim diyorum bendeİnsanları açlığa mahkum eden devlet mi ben gencim istediğim 1 tableti dahi rahatlıkla alamiyorum ayda 120tlm ile alırsam 2 k tableti kaç yılda öderim biliyor musun ben tek değil ülkede her genc istediğini alamıyor ben krediyi odeye bilirim 120tl ile 3 yıl sürüyor 6 ayda odemeyeceğim parayıda toplayıp ödeye bilirim ben halkı soyan faizin yüksek olduğu halkını açlığa hükümet veya devlet hangisini dersen bilmiyorum beni buna mahkum edenlere inat odemiyecem bilmem anlamışsındır karakterimde asla bedvacılığa yer yoktur orasınıda bil
Çıkmasın çıkarsa da odemiyecem noktaSana cıkmayacagını düşünüyorum kardeşim diyorum bende
Devleti elestiriyoruz belki nefret ediyoruz diyorlar sanki ben devleti elestiriyorum çünkü senin gibi bizim gibi gencecik insanları eziyor diye kahr oluyorum bütün meselem bu bak durumun iyi olsaydı şartların iyi olsaydı sen böyle uzulmezdin çıkmadı diye 1 ay çalışıyorsun kicini yirtiyorsun 2.220 TL için oda geçen yıl artı elin gavuru diyorlar onlar ülkesinde neden istediğini ala biliyor neden hayatları güzel bizim neyimiz eksik neden eziliyoruz biz bizim tatile ihtiyacımız yok et yemeye ihtiyacımïz yok sevdiğimize hediye almaya mutlu etmeye ihtiyacımız yok mu bütün mesele isyanim bu buŞerefsiz bunlar nişanlıma cıkmıstı onay almıstı 2 gün önce bugün gittim atmye cekemedik . Şimdide bu mesaj geldi onun bunun cocukları ödeme lan aydın cıkarsa sende
Ekli dosyayı görüntüle 53586
Devleti elestiriyoruz belki nefret ediyoruz diyorlar sanki ben devleti elestiriyorum çünkü senin gibi bizim gibi gencecik insanları eziyor diye kahr oluyorum bütün meselem bu bak durumun iyi olsaydı şartların iyi olsaydı sen böyle uzulmezdin çıkmadı diye 1 ay çalışıyorsun kicini yirtiyorsun 2.220 TL için oda geçen yıl artı elin gavuru diyorlar onlar ülkesinde neden istediğini ala biliyor neden hayatları güzel bizim neyimiz eksik neden eziliyoruz biz bizim tatile ihtiyacımız yok et yemeye ihtiyacımïz yok sevdiğimize hediye almaya mutlu etmeye ihtiyacımız yok mu bütün mesele isyanim bu bu
Ya ben en azından birazda olsa mutlu olmasını istiyorum insanlarimizin bu dediklerim herkesin haki yoksa bende biliyorum insan oğlu aç gözlü onları ayrı tartışma kanaları neyse doğru diyorsun kahrdan başka bişey değil bunları düşünmekAydın'ım insanoğlu nun istekleri hiç bitmez emin ol. Onları elde etsen başka bişey istersin. Bosver içinde yaşadığın hayatı mutlu geçirmeye calis. Bu şekilde contayi yakarsın mazallah
Maalesef 6 katli apartmani olan emekli olan birini gördüm şok oldum apartman dairelerini cocuklarina bolusturmus tek daire ustundeymis cocuklarinin hepsinin altinda son model araba ama adres farkli tabi alt katinda oturuyorlar adama 10 bin cikti bilin bakalim neden seninki halen degerlendirmedemi gozukuyor @LeadeRJacKŞerefsiz bunlar nişanlıma cıkmıstı onay almıstı 2 gün önce bugün gittim atmye cekemedik . Şimdide bu mesaj geldi onun bunun cocukları ödeme lan aydın cıkarsa sende
Ekli dosyayı görüntüle 53586
Ya ben en azından birazda olsa mutlu olmasını istiyorum insanlarimizin bu dediklerim herkesin haki yoksa bende biliyorum insan oğlu aç gözlü onları ayrı tartışma kanaları neyse doğru diyorsun kahrdan başka bişey değil bunları düşünmek
Hasta doğarsın eyw sen bunan inanıyor musun Afrika'da açlıktan ölen bebekleri Allah sınıyor sen inanıyor musun bir çocuğa tecavüz olayını Allah sinasin deme şu bu bütün kötülüklerin sebebi insandır sınav filan değil Allah yaratı dünyayı güzellikleri ağaçları nehirleri toprağı kötülüğüde iyiliğide iyi şeylerde yapa bilirsin kötü şeyleride her şeyi sana bıraktı iyi şeyleri yapmadık diye bu hale geldi şartlar benceSenin hayatı bile o yaşamayı o kadar çok işten insanlar varki aydın'ım, ha bu demek değildir ki onlar kötü bizdemi kötü yaşayalım ama herkes için aynı olmuyor hayat şartları buda bir sınav
Hasta doğarsın eyw sen bunan inanıyor musun Afrika'da açlıktan ölen bebekleri Allah sınıyor sen inanıyor musun bir çocuğa tecavüz olayını Allah sinasin deme şu bu bütün kötülüklerin sebebi insandır sınav filan değil Allah yaratı dünyayı güzellikleri ağaçları nehirleri toprağı kötülüğüde iyiliğide iyi şeylerde yapa bilirsin kötü şeyleride her şeyi sana bıraktı iyi şeyleri yapmadık diye bu hale geldi şartlar bence
Bak nefsine yenik düşüyorsun yani senin elinde herşey ben Allah'ın muhazam bir yaratıcı olduğuna inanıyorum lütfen insanoglunun hatalarını ona baglamayalim Afrika'da açlığın sebebi bizleriz 13 milyar insana yetecek yiyecekler yapılıyor bunları eşit dağıtsak çöpe atmasak yetiyor hepimize aç gözlülüğü bıraksak yetiyor 3 5 liderin arkasında gitmesek savaşlar olmaz egomuz kibrimiz herkesden daha iyi yere gelmemiz herkesten üstün ola bilmek için güzel elbiseler markalari giymek için herkesden üstün ola bilmek için hava atmak için spor arabaya binmek için herkesten üstün ola bilme için zevklerimiz için anliyormusun sorumlu bizleriz bizler bizler Afrika'daki çocuk öbür dünyada daha iyi yerlerde elbete olacak neden çünkü bizim hatalarımız yüzünden zorluk çektiği için ona inanırım sınav filan kader hepsi hikaye onu diyimGülüm herkesin sınavı aynı olamaz, insanoğlu nun en büyük düşmanı nefsi dir. Nefsine yenilirse tacevuzde eder adamda öldürür. Ve bunun birde karşı tarafı var dediğin gibi Afrika'da açlıktan ölen çocuklar ve onları açliga mahkum edenler sen inaniyormusun her ikiside aynı kefeye konulacak mahşerde
ne zaman başvuruda bulunmuştun dostum ?Halkbank'tan 5000 ₺ de bana çıktı gittim bankamatikten çektim![]()