Şşşş vedat murikisi yok mu bunun
Mk bu gercek mi
Hahahahhahaha bu benim amk ahahhahahahaBu sen misin doğruyu söyle @FastGhost
Tanıyorum seni taksicide @RazorHahahahhahaha bu benim amk ahahhahahaha
son dakika geldiYine tek kornerden yatıyorum ne alsam gelmiyor :confused:
Bu gene üfledi mi @emana22Çıplak gözle görülebilen 5km çapında bir kuyruklu yıldız var şuan da. vadesini doldurmuş. parçalanmış. ışığı sönmüş. çöküyor. zamanında güneş kadar parlakmış. bir gün güneşin de bu şekilde küçülüp küçülüp 2km çapında galaksimizde çökecek. o gün yaşam son bulacaktır. selam olsun sana newesiz yıldızı.
cahiller dünyadan haberiniz olsun hayat malatya veya halı yıkamadan ibaret değilBu gene üfledi mi @emana22
Güzel abim seviyorum seni Allah başımızdan eksik etmesin. Mevlam nasip etmiyor demek ki yoksa 10 numara genel kültür yaparımcahiller dünyadan haberiniz olsun hayat malatya veya halı yıkamadan ibaret değil
Sultan Mustafa Han Hazretleri Diyeceksiniz.Güzel abim seviyorum seni Allah başımızdan eksik etmesin. Mevlam nasip etmiyor demek ki yoksa 10 numara genel kültür yaparım
Sultan Mustafa en aç Osmanlı hujumdarı idi 21.yy da para gonder yada papara veriyorum sozu ile bilinirdiSultan Mustafa Han Hazretleri Diyeceksiniz.
Aaa gönül koyarım Sabri abi , bak antibiyotik kullanıyorum, mesai saatinde üflemem :))Bu gene üfledi mi @emana22
Tekrar tekrar izliyorum valla :)Aaa gönül koyarım Sabri abi , bak antibiyotik kullanıyorum, mesai saatinde üflemem :))
Bende canım gülmek isterse hemennnn Şafak Sezer ve Kolpaçino serisi, GDO karakediye de bayılıyorum :))Tekrar tekrar izliyorum valla :)
Gdo 'yu daha öğlen izledim :) Bozdun mu lan kızı sahnesi efsane orda daBende canım gülmek isterse hemennnn Şafak Sezer ve Kolpaçino serisi, GDO karakediye de bayılıyorum :))