Bira çalmadan önce bir whatsappa baksa yarın ayık bulamam seni :)
Bira çalmadan önce bir whatsappa baksa yarın ayık bulamam seni :)
Filmlerle aram yok hiç maç sor banaOoo cok begeneceksin ozaman eminim mukkemmmel bir film buzamana kadar nasıl izlemedin
Bakayımda bana neden bildirim gelmedi amkBira çalmadan önce bir whatsappa baksa yarın ayık bulamam seni :)
sen beni gömersin mkEmin misin 30 yıl yaşayacağına :)
Yemişim TÜBİTAKı NASA işe alsın beni her gün 1 lt votka ısmarlasın bütün olayı çözerim einstein bok yerİç tabi,senin bu çabalarını görüp 2 bira ısmarlamayan Tübitak utansın .!
Her gun. 1 litre votkayla 5. Boyutu kesfedersinYemişim TÜBİTAKı NASA işe alsın beni her gün 1 lt votka ısmarlasın bütün olayı çözerim einstein bok yer
Pascal nouma hangi maçta gtuyle gol atmıştı ?Filmlerle aram yok hiç maç sor bana![]()
Küfür edeceksen ben durmam burada !sen beni gömersin mk![]()
Göz göz gözPascal nouma hangi maçta gtuyle gol atmıştı ?![]()
****** git:ROFLMAO:
Barcelona .)Göz göz göz
Geliyor şikayetler ve uyarı :)s***** git:ROFLMAO:
ahahahahahahahaha sesli güldüm kim bunlar la
Kendin de sıkıştırmissin araya ben bundan şikayetçiyim amirim@maxaljin bu arkadaşlar benim bilim ile yorulduğum benliğimle yazdığım konunun altında küfürleşiyorlar seviyemi düşürüyorlar mod bey ilgilenin lütfen (amk tam tavşan foto atmalık post girdim)
Tombalasıyla meşhur adamın şeyini soruyon sendeBarcelona .)
Solda Oturan Bilal @Gogo dayımın yeğeni ayaktaki Fatih @FastGhost sağda oturanda @barishahahahahahahahaha sesli güldüm kim bunlar la