- 28 Eki 2018
- 3,185
- 2,251
Beni tekrar yollarlarsa bidaha masa tenisi badminton oynamicam deyip gene oynicam amk kesinTekrar yollarlarlarsa ilk işim şu siteleri telefon numaramı vermicem mk
Beni tekrar yollarlarsa bidaha masa tenisi badminton oynamicam deyip gene oynicam amk kesinTekrar yollarlarlarsa ilk işim şu siteleri telefon numaramı vermicem mk
Onu oynatan yer bulman lazımBarbut ve türevleri deneyeceğim bir daha ki sefere.
filmi hiç izlemedim,yorumlarından dolayı cidden kötüymüş :)Filmin tek komik sahnesi burası. Çekerken sıkılmadılar mı acaba hiç. :(
Aynen bir kaç yıl sonra kendini imha edecek, bugün jupiter, mars, venüs vs. Gezegenlerinin bilgisine sahipsek voyager 1 sayesindedir görevini başarıyla yerine getirdi aslında ömrü 10 yıl olarak tasarlandı, asteroid çarpması, manyetik alan çekilmesi vs. Ama şanslıydı yoluna 42 yıldır devam ediyorÇıksa nolcak .) Kendini imha edecek yakinda
Tombala çektirmişliğim var. Bunu da kıvırırız herhalde.Onu oynatan yer bulman lazım
Amk şu attığın videoda bile uzaylı silueti aynı. Demek ki zamanında karşılaşmışlar ki dünya hep uzaylıları bu şekilde olacak diye biliyor, anlatmak istediğimi anladın mı yavrum
Bi site kuralım artık kendimi freebete boğmak istiyorum benim senin gibi tekten yatanlar gördükçe kahkaha atmak istiyorumTombala çektirmişliğim var. Bunu da kıvırırız herhalde.
Ben bir daha dünyaya gelirsem kesinlikle ya iskandinav ülkesi vatandaşı olurum ya da ABD, veya İngiltere harici kesinlikle olmam amkOnu oynatan yer bulman lazım
origins diye bir film var bu dediginle ilgili mutlaka izle on numara buyuk etkisi altinda kalirsinSöylüyorum inanmıyorsunuz reankarnasyon ile tekrar geleceğiz biz tekrar gelsek tekrar kumarbaz olur muyuz onu düşünün
Bi sahne daha vardı çok gülmüştümAmk şu attığın videoda bile uzaylı silueti aynı. Demek ki zamanında karşılaşmışlar ki dünya hep uzaylıları bu şekilde olacak diye biliyor, anlatmak istediğimi anladın mı yavrum
yav şurda yaşayacağım 30 yıl 30 yıl içinde gelmesinlerde ne olursa olsun benena :cigar:Amk şu attığın videoda bile uzaylı silueti aynı. Demek ki zamanında karşılaşmışlar ki dünya hep uzaylıları bu şekilde olacak diye biliyor, anlatmak istediğimi anladın mı yavrum
Babam ölse de miras kalsa. :rolleyes:Bi site kuralım artık kendimi freebete boğmak istiyorum benim senin gibi tekten yatanlar gördükçe kahkaha atmak istiyorum
Uygun zamanda izleyeceğim merak ettimorigins diye bir film var bu dediginle ilgili mutlaka izle on numara buyuk etkisi altinda kalirsin
Emin misin 30 yıl yaşayacağına :)yav şurda yaşayacağım 30 yıl 30 yıl içinde gelmesinlerde ne olursa olsun benena :cigar:
Sen herkesi gömersin la ne 30 yılıyav şurda yaşayacağım 30 yıl 30 yıl içinde gelmesinlerde ne olursa olsun benena :cigar:
Ooo cok begeneceksin ozaman eminim mukkemmmel bir film buzamana kadar nasıl izlemedinUygun zamanda izleyeceğim merak ettim
İç tabi,senin bu çabalarını görüp 2 bira ısmarlamayan Tübitak utansın .!