- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
En fazla depozitli bira sisesi cıkarAz olsa da var yani ,beyler çokelim nu arkadaşa.
En fazla depozitli bira sisesi cıkarAz olsa da var yani ,beyler çokelim nu arkadaşa.
Bu oyuna gelmem abi favorisen etkinliğinden aldığım valla açıklayabilirim@FastGhost oynamak İcin para lazım galiba
Lan o benim taktiğim ben sana uyguladım mı onuTamam o zaman mesaj atmaya basliyim , iki üç güzel özlü söz bulup geliyorum hemen
O da yok geçen evdekilerin hepsini sattım 0.25 kuruştan döner ekmek yedim tam ekmekEn fazla depozitli bira sisesi cıkar
Myanmarlılar Myanmar ligine oynamıyor seninki nasıl bir yokluk agaMyammar liginde tek gol olmayan maçı buldum amk
Hemen açıkla yoksa ümüğüne yapışırımBu oyuna gelmem abi favorisen etkinliğinden aldığım valla açıklayabilirim
0.25 kuruşu yesen daha sağlıklı olurO da yok geçen evdekilerin hepsini sattım 0.25 kuruştan döner ekmek yedim tam ekmek
Mac yoktu laaaMyanmarlılar Myanmar ligine oynamıyor seninki nasıl bir yokluk aga
20 TL favorisen etkinliğinden kazandım 50 yapsaydım rolling yapacaktım hedef 2 kHemen açıkla yoksa ümüğüne yapışırım
Uyguladin da hepsi zamansız oldu , daha sonra tekrar deneyinLan o benim taktiğim ben sana uyguladım mı onu
Bu mesajı kopyala bana at çabukDaha iyi borç istiyen varsa gelsin kapışalım amk
Ekli dosyayı görüntüle 44661
Adam gider bankadan kredi ceker yine verir amk bu kadar guzel para istenebilirdiDaha iyi borç istiyen varsa gelsin kapışalım amk
Ekli dosyayı görüntüle 44661
Mesajı 12 ocakta atmış kim bilir kimin parasına çöktüAdam gider bankadan kredi ceker yine verir amk bu kadar guzel para istenebilirdi
VermediAdam gider bankadan kredi ceker yine verir amk bu kadar guzel para istenebilirdi
Kölelik sistemi gelicek yakında foruma amk hepimizi Bi zengine zimmeetleyeceklerDedenin foruma zengin üyeleri kayıt etmesi lazım
Daha ödemedim susMesajı 12 ocakta atmış kim bilir kimin parasına çöktü
Dede bizi zengin etmeyecekse niye forumdayız bizKölelik sistemi gelicek yakında foruma amk hepimizi Bi zengine zimmeetleyecekler