Hahaha hahahahhahaha güzel para verirlerse neden olmasinKölelik sistemi gelicek yakında foruma amk hepimizi Bi zengine zimmeetleyecekler
Hahaha hahahahhahaha güzel para verirlerse neden olmasinKölelik sistemi gelicek yakında foruma amk hepimizi Bi zengine zimmeetleyecekler
Freebeti çeken niye paylaşsın amkjokerbet etkinlikleri eklenmiş 10 kişi var illa ki birisi çeker adam paylaşımı yapıp dağılalım bence
Biz dedeyi zengin etsek yine iyi amk o da yok varolus sebebimiz nedir buradaDede bizi zengin etmeyecekse niye forumdayız biz
Ben bu foruma üye olduğum gün borçlarım artmaya başladıBiz dedeyi zengin etsek yine iyi amk o da yok varolus sebebimiz nedir burada
Banka diyor canına susamışHi genşşler.
Bankadaydım ancak gelebildim.
Para gönder acilHi genşşler.
Ayakları be alırım kılları necmi tutsun kafası ayyasa kalsın alttaki ustte ki farketmez. Bırakmayın tuttunHi genşşler.
herkes sen mi paylaşımcı devrim ruhlu güzel insanlar onlar düzgün konuş taam mıFreebeti çeken niye paylaşsın amk
Ben ne güzel saf bir çocuktum şimdi borçları olan biriyim amkBen bu foruma üye olduğum gün borçlarım artmaya başladı
Amk allahtan korkmasam bisi derdim de yok amk dassaklarını yesinler o dedenin su mesajı bana atsana wp den dedeye atayım kesin dayanamaz para gönderirBen bu foruma üye olduğum gün borçlarım artmaya başladı
Bende diyom niye cevap vermiyor banaHi genşşler.
Yollasana dedeye hadi hadiAmk allahtan korkmasam bisi derdim de yok amk dassaklarını yesinler o dedenin su mesajı bana atsana wp den dedeye atayım kesin dayanamaz para gönderir
Özelden at bana o mesajıYollasana dedeye hadi hadi