4 gündür bir şey yemeyince özür dilerimUlan *** ben para olsa döner ekmek yiyecem kumar oynamayacam senin gibi
4 gündür bir şey yemeyince özür dilerimUlan *** ben para olsa döner ekmek yiyecem kumar oynamayacam senin gibi
Sende para nasıl bitti amk4 gündür bir şey yemeyince özür dilerim
Yalan amk aksama yine 1k basar Kobe cenazesine gitmek İcin diye de baslık scsrSende para nasıl bitti amk
Para kokusu alıyorum @BARON NECMİ1xbet çekimi ne kadar sürüyor acaba ? Bi de istanbul ne tarafta acaba ?
Borç ödedim diyom borç hala borcum var para lazım amkSende para nasıl bitti amk
Sen çekimi ver ben arkandayım her türlü lojistik desteği veririm1xbet çekimi ne kadar sürüyor acaba ? Bi de istanbul ne tarafta acaba ?
Ya param olsa bilet alırım amk salak mıyım başka bürodan oynıyımYalan amk aksama yine 1k basar Kobe cenazesine gitmek İcin diye de baslık scsr
Onun ruhu fakirPara kokusu alıyorum @BARON NECMİ
1xbet çekimi ne kadar sürüyor acaba ? Bi de istanbul ne tarafta acaba ?
Döner ekmek + Ayran parası var mıYalan amk aksama yine 1k basar Kobe cenazesine gitmek İcin diye de baslık scsr
Ulan *** ben para olsa döner ekmek yiyecem kumar oynamayacam senin gibi
@FastGhost kesin bunda para varYa param olsa bilet alırım amk salak mıyım başka bürodan oynıyım
Cepte 1k var 200 tl eksik fatura İcin gönderin ben size yıl sonu dönerimDöner ekmek + Ayran parası var mı
Yav yazma şöyle şeyler elalem param var sanıyor borç vermiyo@FastGhost kesin bunda para var
800 lira versene harbi diyorumCepte 1k var 200 tl eksik fatura İcin gönderin ben size yıl sonu dönerim
Sende para varmıDöner ekmek bide AMK kuru ekmek neyine yetmiyor :)
800 lirayı al ondan 400 gönder bana800 lira versene harbi diyorum