Sen 300tl gönder ben 2 ye katlıyım 5 dk emanet geri öderimCepte 1k var 200 tl eksik fatura İcin gönderin ben size yıl sonu dönerim
Sen 300tl gönder ben 2 ye katlıyım 5 dk emanet geri öderimCepte 1k var 200 tl eksik fatura İcin gönderin ben size yıl sonu dönerim
Önce ben yazdım bunlar akbaba gibi toplandıForumda artık eğilmeye korkuyorum AMK
Yeni kalktım amk napıyımÖnce ben yazdım bunlar akbaba gibi toplandı
Erken gelen erken yol alır gidin burdanYeni kalktım amk napıyım
Lan cekiyor da adam 25 TL bonus almak İcin sana 50 tl niye versin :)Para çekme sayfasına bakıyorum bizimkilerden biri para çekse gırtlağına yapışıcam amk ama kimse çekmiyor herkes gööt korkusuna paylaşmıyor hahahahhahahah @emana22 @BARON NECMİ
adamın alacağı 20 freebet paylaşsa 200 nakit gidecek :)Para çekme sayfasına bakıyorum bizimkilerden biri para çekse gırtlağına yapışıcam amk ama kimse çekmiyor herkes gööt korkusuna paylaşmıyor hahahahhahahah @emana22 @BARON NECMİ
Amk tanımadıklarım 1k 2-k çekiyo tanıdıklar 125 lira 65 liraPara çekme sayfasına bakıyorum bizimkilerden biri para çekse gırtlağına yapışıcam amk ama kimse çekmiyor herkes gööt korkusuna paylaşmıyor hahahahhahahah @emana22 @BARON NECMİ
Ravis yoksa o adam senmisin :)adamın alacağı 20 freebet paylaşsa 200 nakit gidecek :)
Aynen aynen hahahahahagAmk tanımadıklarım 1k 2-k çekiyo tanıdıklar 125 lira 65 lira
Paralı insanlarlaBen yeni insanlarla arkadaşlık etmek istiyorum
Bizim tayfa başka forumda paylaşıyor amk çekimleri korkudanBen yeni insanlarla arkadaşlık etmek istiyorum
Oha amkBizim tayfa başka forumda paylaşıyor amk çekimleri korkudan
şşş başımız belaya girecekRavis yoksa o adam senmisin :)
Nick değiştirecem yeni nickimle tanışacam hiçbişey yokmuş gibiSana bitmiş anlamamışsın sen hala :(