bnde girmek isterim çekilişe
- Üst 1.5
Lanus vs Talleres Cordoba
Üst/Alt Toplam Gol- 1.51
Üst 1.5
Defensa Justicia vs Colon de Santa
Üst/Alt Toplam Gol- 1.44
Üst 1.5
Godoy Cruz vs Independiente
Üst/Alt Toplam Gol- 1.41
Üst 1.5
Atletico Junior vs Indepen Medellin
Üst/Alt Toplam Gol- 1.40
Üst 1.5
Cruz Azul vs Monterrey
Üst/Alt Toplam Gol- 1.62
Üst 2.5
Atlanta United vs Portland Timbers
Üst/Alt Toplam Gol
benfica maçına 2.5 üst oynadım 2 yarı başladı
Bol şans kardeşimbenfica maçına 2.5 üst oynadım 2 yarı başladı
benfica maçına 2.5 üst oynadım 2 yarı başladı
jojo mu hangı oyunspın vermıs sıte dostum onları cevırıp gelıyorum :) gece deneme yapıcam yıne zor ama bakalım
bol şanşlar ;)
Bol sans
- Üst 1.5
Lanus vs Talleres Cordoba
Üst/Alt Toplam Gol- 1.51
Üst 1.5
Defensa Justicia vs Colon de Santa
Üst/Alt Toplam Gol- 1.44
Üst 1.5
Godoy Cruz vs Independiente
Üst/Alt Toplam Gol- 1.41
Üst 1.5
Atletico Junior vs Indepen Medellin
Üst/Alt Toplam Gol- 1.40
Üst 1.5
Cruz Azul vs Monterrey
Üst/Alt Toplam Gol- 1.62
Üst 2.5
Atlanta United vs Portland Timbers
Üst/Alt Toplam Gol
Biri gecede 11 k betpasbugüne kadar en yüksek ne kadar kazandınız desem abartmadan egonuzu yükseltmeden yazarsanız sevinirim ben bir gece maçlarına kupon yapmıştım 3-4 sene önce sabah işe giderken bi bakayım ne olmuş dedim arabanın içinde 2857 tl hiç unutmam görünce havalara uçmuştum yalan yok
bugüne kadar en yüksek ne kadar kazandınız desem abartmadan egonuzu yükseltmeden yazarsanız sevinirim ben bir gece maçlarına kupon yapmıştım 3-4 sene önce sabah işe giderken bi bakayım ne olmuş dedim arabanın içinde 2857 tl hiç unutmam görünce havalara uçmuştum yalan yok
bende normal ıdda da oynamıstım 4 5 yıl oldu sıstem 2 3 4 5 bes tane sıfırdan sıfır 4 tanesı geldı bı tanesı 2 den 0 geldı 8 bın kusur gıtmıstı yınede 1200 falan vemıstı sonra bu ıllegal cıktı arada 1000 falan cektım ama bu sıtelerde sureklı oynadıgımız ıcın bı sekılde gerı alıyorlarbugüne kadar en yüksek ne kadar kazandınız desem abartmadan egonuzu yükseltmeden yazarsanız sevinirim ben bir gece maçlarına kupon yapmıştım 3-4 sene önce sabah işe giderken bi bakayım ne olmuş dedim arabanın içinde 2857 tl hiç unutmam görünce havalara uçmuştum yalan yok
onurbey en yuksek cekımın neydı tek seferde yanı odeme yapılıyıormu dıye soruyorum buyuk oluncabu işe ilk bulastıgımda tempobetteyken eco ıle 26 bın cekımım olmustu 2 haftada hıc unutmam
1 gecede en fazla cekımım 5.400 du cok ıyı gelmıstı
sonrası husran![]()
bu işe ilk bulastıgımda tempobetteyken eco ıle 26 bın cekımım olmustu 2 haftada hıc unutmam
1 gecede en fazla cekımım 5.400 du cok ıyı gelmıstı
sonrası husran![]()
İddaa pişmanlık iddaadan zararda olmayan yoktur xmenn kardeşimbu iddianın bir formülü varmıdır arkadaşlar sizce bazen düşünüyorumda bu işde şans mı sabırmı bilgimi ne lazım 3 üde mi lazım