saheser54
Üye
- 11 Kas 2018
- 5,246
- 1,939
Bir gecede 2 bin tl ile 17500 tl yaptim ama hesapvkapatilduvonun haricinde 1000 yatirip cekim yaptigim 8500 tl yapmistimBiri gecede 11 k betpas
Bir gecede 2 bin tl ile 17500 tl yaptim ama hesapvkapatilduvonun haricinde 1000 yatirip cekim yaptigim 8500 tl yapmistimBiri gecede 11 k betpas
haklısın kardeşimİddaa pişmanlık iddaadan zararda olmayan yoktur xmenn kardeşim
hıc bısıde lazım degıl haram ama bunda bıle kısmet ısı genelde ınsan cok zor durumda oldugunda gelıyorbu iddianın bir formülü varmıdır arkadaşlar sizce bazen düşünüyorumda bu işde şans mı sabırmı bilgimi ne lazım 3 üde mi lazım
onurbey en yuksek cekımın neydı tek seferde yanı odeme yapılıyıormu dıye soruyorum buyuk olunca
tempoya cok ovgu var uye olacamdostum tempobette sıkıntı yasamamıstım ben hıc :( o sıteyı bıraktım ondan sonra yatırımlara cevrımsız bonus felan fılan veren sıtelere bulastık onlar bızım batısımızı sagladı :(
ok devreyi bekleyelim beraber alalım razor 3.5 yada 4.5 üstüJorge maçına 3.5 4.5 üst alınabilir dostlar ben devreyi bekliyicem
Tempo dünyanın en iyi 5 sitesinden biridir hocam üyeliğim 10 sene olmuşturtempoya cok ovgu var uye olacam
Hocam dayanamadım ben ya 3.5 1.45 benim sitede 100 misli grdimok devreyi bekleyelim beraber alalım razor 3.5 yada 4.5 üstü
ok devreyi bekleyelim beraber alalım razor 3.5 yada 4.5 üstü
Lacele etmisinHocam dayanamadım ben ya 3.5 1.45 benim sitede 100 misli grdim
bol şans razor olamsı yüksek ihtimal ama 100 çok riske etmişssin 45 tl için yinde saygı duyarım kardeşimHocam dayanamadım ben ya 3.5 1.45 benim sitede 100 misli grdim
Houston dallas maçına 218.5 barem açmışlar GARANTİ ALT VE MS2 oyna kazan8 lıra var nesınede nba atayım 3 maca barı ust dusundugunuz varsa...