Avrupa yakasına geçersen yanıma uğra mutlakaArtistmi artist ne ararla bazarda :ROFLMAO:
Avrupa yakasına geçersen yanıma uğra mutlakaArtistmi artist ne ararla bazarda :ROFLMAO:
Tabi insallah :ROFLMAO: gorunce o umut bu umutmuymus dersin aq 17 yasinda gibi gorunuyorum :ROFLMAO:Avrupa yakasına geçersen yanıma uğra mutlaka![]()
Beni şutlayacak adam piyasada yok daha rahat ol sen :)Baksana feli yukarda resti çekmiş , biz düzgün bir dilde anlatmaya calısıyoruz kendimizi bamlanıyoruzLan feli o resti baska forumda çeksen direk şutlarlardı seni , şu forumun kıymetini bil herkes özgür
görücüye cıkmıyorsun la sorun yokTabi insallah :ROFLMAO: gorunce o umut bu umutmuymus dersin aq 17 yasinda gibi gorunuyorum :ROFLMAO:
Ahaha yok yani sasirma sonra gorunce vay aq veledine bak bumu 1 k basiyo dersin mevzu cikar ona gore :ROFLMAO: :ROFLMAO:görücüye cıkmıyorsun la sorun yok
Bizde bir kumarbaz nickli biri vardı o nerde la o :)Ahaha yok yani sasirma sonra gorunce vay aq veledine bak bumu 1 k basiyo dersin mevzu cikar ona gore :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Hastayım kardeşim gelde görim seni gitmedenAhaha yok yani sasirma sonra gorunce vay aq veledine bak bumu 1 k basiyo dersin mevzu cikar ona gore :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Hayirdir neyin var nere gidiyon laHastayım kardeşim gelde görim seni gitmeden
Kimİlk üye oldugumda kanka yazdım herife benle adam akılıı konuş yazdı mk @LeadeRJacK
Birgün herkesin gideceği yereİlk üye oldugumda kanka yazdım herife benle adam akılıı konuş yazdı mk @LeadeRJacK
Hacim nasil ban atılıyor onu bile bilmiyorum niye iftira atiyon simdiLa bu utku bamladı beni , dedeye söz verdim ondan sonraküfür etmeden kelime kurmakta zorluk çekiyorum ama alısıcaz artık
![]()
La sen yazdıgın gibi ban yedim max mi attı ozamanHacim nasil ban atılıyor onu bile bilmiyorum niye iftira atiyon simdi
İş başka aşk başka. Özelden ıstırırım, forumda çarparım. Maalesef. :(La sen yazdıgın gibi ban yedim max mi attı ozaman
Seni keklıyorlar ben hesabıma engel atın dedim 1 dk sürmedi dedenin görmesi imkansız :)La sen yazdıgın gibi ban yedim max mi attı ozaman
Adamlar benim dememi beklıyor muş pusuda sanki @LeadeRJacKSeni keklıyorlar ben hesabıma engel atın dedim 1 dk sürmedi dedenin görmesi imkansız :)
Falan filan işte LOL