Valla müdür ben eski mesajlarıma dönüp bakmıyorum :) Mesaj yolu ile bilgilendirme yapılsa daha saglıklı olur , dedeye skypeden yazmasak harcıcaktın beni tahminde giremeyip altlara düşücektim , iyiki dedeyle eskiden samimiydik skypeden ekliydi bende yoksa taklaya getirmiştin şu kardeşini :d Seninlede okadar konustuk içimizi döktün banlamadan önce yazman lazımdı , utku sandıydım ben alınmadım o yüzden fazla acıkcası, neyse yapıcak bişey yok :)Tek mod ben değilim. Defalarca yazıldı çizildi sana. Edit yapıldı o yapıldı bu yapıldı. Adam sana edit yapmaktan bıktı artık @mosquitos42 öyle diyeyim sen anla.
Sana bi' PTT ile posta göndermediğimiz kaldı. :)
Ayrıca diğer arkadaşlara da gerekli uyarıları yapıyoruz. Vay aq dersin anlarımda bu kelime açık açık yazınca hoş olmuyor.
Her neyse oldu bitti. Uzatmayalım. Seni severim bilirsin. :)
Bu şekilde oynayacağını söyleseydin kendi oynadığım maçı verirdim sana. Yazdım zaten kendim oynamıyorum was'a alt diye. Üzüldüm. :(500 tl borçlusun @maxaljin 221 attı adamlar
Maçın ilk 6 dakikasını katmaz isek tam da düşündüğümüz gibi bir senaryo oldu. Yanılmıyorsam ilk 6 dakika geçildiğinde 42 sayı atılmıştı. Maçın kalan kısmı normal geçti de işte ilk 6 dakika öttürdü maalesef.Öyle bi anlattın ki imam görse imam bile o maça alt oynardı![]()