Bilmiyorum ki gelcek daha belki salatalık çıkar kargonun içinden orasini bilmiyorum amaNe gelecekmiski :)
Bilmiyorum ki gelcek daha belki salatalık çıkar kargonun içinden orasini bilmiyorum amaNe gelecekmiski :)
Olm terbiyeni takın adam ol kızdırma beni:) bak valla fır donen toy yollarım sana
Abi adresini aldım, yol ver 80 yılından kalma kurumuş playboy dergisi göndereyim. :LOL:Olm terbiyeni takın adam ol kızdırma beni:) bak valla fır donen toy yollarım sana![]()
kafana gore, bu münafık herife mubah ne yaparsan :dAbi adresini aldım, yol ver 80 yılından kalma kurumuş playboy dergisi göndereyim. :LOL:
@Dede içmeyenlere bişey yokmu ya bu forumun mudavınlerıyız bızde :) bi biskrem versen :O
Al abi bi snikers ye@Dede içmeyenlere bişey yokmu ya bu forumun mudavınlerıyız bızde :) bi biskrem versen :O
Kanka sen kabul et sana geleni bana yolla ben icerim alkol icilmezmi la
Bunlara vericen kıpraştırmalıyı, aha kardeş alkol kullnmayanlara ozel uretim dicenHaplasin Dede seni :)
ahaha bı ankarada pavyon görme hakkı kazansak yeterdı be :)Haplasin Dede seni :)
Beni kufurbaz ettiniz su forumda su noel babana söyle geyiklerini De alsın gitsin burdan :) ayrıca butun fantastik urunleri de biliyorsun sapık mısın la sen yasından basından utanOlm terbiyeni takın adam ol kızdırma beni:) bak valla fır donen toy yollarım sana![]()
bi miktar para ve nataja ya anlaşalım :)Bi kg Rize Cay sanada:) @Fearlessbacker
Kanka bunlar hep dıs minnakların oyunu oyuna gelme ey muslumanKanka sen kabul et sana geleni bana yolla ben icerim alkol icilmezmi la![]()
bir miktar para + holosko' ya ne dersin yakışıklı cocuk :ROFLMAO:bi miktar para ve nataja ya anlaşalım :)