Afiyet olsun içerkende foto paylaşımı istiyoruz:) bu arada kargoda iyiki kirilmamis
Teşekkürler bakalım çekebilirsekAfiyet olsun içerkende foto paylaşımı istiyoruz:) bu arada kargoda iyiki kirilmamis
Sorma dukkanı acacak yuzumuz kalmayacaktı az daha cok sukur söylediler ne geldigini de iptal ettirdik ama yine de bize göre bisi olabilirdi ama bizim admin icen adamı seviyor hep söylerim 3 tane Ayyas ile dunya cok daha guzel olur mantgında Bi adamdır kendisi totosunu zebaniler neyse bam gelmesin sustumGörüyon mu @emana22 bir wiskiye bizi ele güne rezil edeceklerdi.:ROFLMAO:
2. paketde alkol içmeyenlere yonelik yapıcaz.Sorma dukkanı acacak yuzumuz kalmayacaktı az daha cok sukur söylediler ne geldigini de iptal ettirdik ama yine de bize göre bisi olabilirdi ama bizim admin icen adamı seviyor hep söylerim 3 tane Ayyas ile dunya cok daha guzel olur mantgında Bi adamdır kendisi totosunu zebaniler neyse bam gelmesin sustum
Bim paketimi reis 1kg un 5 lik yağ2. paketde alkol içmeyenlere yonelik yapıcaz.
Ben sana guvenmiyorum alkol olmaz sisme bebek olur.2. paketde alkol içmeyenlere yonelik yapıcaz.
İroniye bak merak etme sen Konya'da daha çok alkol tüketiliyorbir izmirli olarak alkolsuz pakate katilmiyorum protesto ediyorum :ROFLMAO:
Konyalilara afiyet olsun![]()
Bi cerez paektini cok gordunuz2. paketde alkol içmeyenlere yonelik yapıcaz.
Olum çerez alkolden pahalı. :LOL:Bi cerez paektini cok gordunuz
Yav ne istiyoruz, alt tarafıOlum çerez alkolden pahalı. :LOL:
Erkek öğrenci yurdunda bunları yersen sabahı zor görürsün sen. :rolleyes:Yav ne istiyoruz, alt tarafı
1 kg Antep fıstığı
1 kg kaju
Az mı düz duvara tırmand.. neyse iyi forumlar herkeseErkek öğrenci yurdunda bunları yersen sabahı zor görürsün sen. :rolleyes:
demekki 2. gruba titremeli oyuncak , kelepçe , takma tarak , şişme kadın bu tür şeyler kaldı2. paketde alkol içmeyenlere yonelik yapıcaz.