- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
Haberlesiriz26sında yani yarın 30 da dönüş abim işin varsa sorun değil rahatsız etmeyelim seni :)
Haberlesiriz26sında yani yarın 30 da dönüş abim işin varsa sorun değil rahatsız etmeyelim seni :)
Teşekkürler kral sizde seviliyorsunuz değerlisiniz@Aydin2121 keyfini çıkar tatilin.
Seviliyosun
Tamma abım no var zaten dur bakım mesajı silmemiş isemHaberlesiriz
Kral orda askerde kogus arkadasım ya trans olarak Bornova da calısıyormus ona da bi ugra asıl adı aliosman karabacak ama piyasada fulya yardırır mıs face de falan var kesifini yap :) toprağın bi Bahattin vardı pislik herif cocugun pesinde dolandı durdu en son cocuk pempe teskere onayı aldı da kurtuldu :)Hahahaha kral sözde sen beni götürecektin karıya bidahakinde bu güzeliğI sen yap bana![]()
Hahahahha haykırdım bu saatem sonra ahmete aliyemi kayalım kralKral orda askerde kogus arkadasım ya trans olarak Bornova da calısıyormus ona da bi ugra asıl adı aliosman karabacak ama piyasada fulya yardırır mıs face de falan var kesifini yap :) toprağın bi Bahattin vardı pislik herif cocugun pesinde dolandı durdu en son cocuk pempe teskere onayı aldı da kurtuldu :)
Teşekkürler burda espiri yapıyoruz aramızda yanlış anlama bizi sapık filan değilim sapık damgası yemiyekaydınnn bostanlı taraflarına felan git ordan elit oralar sen seversinhadi ii tatiller sevindim adınaa @Aydin2121
yok ya rahat olTeşekkürler burda espiri yapıyoruz aramızda yanlış anlama bizi sapık filan değilim sapık damgası yemiyeksonra iyi dileklerin için teşekkürler :)
Karsiyakayi gormeden olmaz tabi.aydınnn bostanlı taraflarına felan git ordan elit oralar sen seversinhadi ii tatiller sevindim adınaa @Aydin2121
Yok okadar da değil İzmir’in kızların işi gücü yok benle uğraşacakyok ya rahat olizmirin kızları güzeldir takıl iştee erkek adamsın nolucak . izmir ınstgram tanışma sayfaları var gir ordan işte stolklaa
Karşıyaka renktaşımız semtide kesin güzeldir :)Karsiyakayi gormeden olmaz tabi.
Daha guzelini bu sınırlar icinde görmedim. Tabi yaşamak lazım aradaki farkı anlamak icinKarşıyaka renktaşımız semtide kesin güzeldir :)
Yok okadar da değil İzmir’in kızların işi gücü yok benle uğraşacak![]()
Arkadaşımla konuştum dedi zaten apart ev tutacaz bende dedim karşıyakanın ordan tutalım bildiğin var mı abim uygun fiyatlı apart ev Karşıyaka’daDaha guzelini bu sınırlar icinde görmedim. Tabi yaşamak lazım aradaki farkı anlamak icin
Onu hic bilmiyorum alsancakta bulursunuz buyuk ihtimal karsiyakada olmaz olsada hemde tuzlu olurArkadaşımla konuştum dedi zaten apart ev tutacaz bende dedim karşıyakanın ordan tutalım bildiğin var mı abim uygun fiyatlı apart ev Karşıyaka’da