Anladım abım bı söyliyeyim teşekkürler bilgi içinOnu hic bilmiyorum alsancakta bulursunuz buyuk ihtimal karsiyakada olmaz olsada hemde tuzlu olur
Anladım abım bı söyliyeyim teşekkürler bilgi içinOnu hic bilmiyorum alsancakta bulursunuz buyuk ihtimal karsiyakada olmaz olsada hemde tuzlu olur
Ayrica eglence alsancakta bornovada karsiyaka biraz daha sakinArkadaşımla konuştum dedi zaten apart ev tutacaz bende dedim karşıyakanın ordan tutalım bildiğin var mı abim uygun fiyatlı apart ev Karşıyaka’da
Yok dedim belki senle bide Fırat’la oturalım gelince müsait olsanız görüşürüz her türlüAyrica eglence alsancakta bornovada karsiyaka biraz daha sakin
Olur abim inşalah çıkarsınız@Aydin2121 ama pazar gece finali kazanirsak bi ugrayin ksk çarşıya
Firatla haberlesin uygunssa goruselim yoksa ben yazarim sana hwberlesirizYok dedim belki senle bide Fırat’la oturalım gelince müsait olsanız görüşürüz her türlü
Tamma abim :)@Aydin2121 ama pazar gece finali kazanirsak bi ugrayin ksk çarşıya
Firatla haberlesin uygunssa goruselim yoksa ben yazarim sana hwberlesiriz
Çeşme iyi hoşta para lazım çeşmeyeşuan izmirin içi boş sakin yani herkes alsancak falan demiş ama şuan hayat çeşmede izmire gelip imkanın var ise yolunu çeşmeye düşür derim :)
Para olsa heryer güzeldirÇeşme iyi hoşta para lazım çeşmeye
Tabiki :)Para olsa heryer güzeldir![]()
Gelince görüşüyoruz fıratım wp haberleşiriz :)Tabiki :)
Teşekkürler dayım benim kalpİyi zaman geçirmeni diliyorum Aydın,, Kimi bu ve hemen akabindeki aylarda tatil yapar kimi ise işini,,
Turizmciler çalışır, sen tatilin tadını çıkarırsın :)
Yaşamak istediğin zevkleri tatman umudu ile ,,
Teşekkürler:)iyi tatiller kardesim izmir i cok gezmek istedigini duymustum.Güzel bir tatil seni bekliyor@Aydin2121