Dün kordon parkında sabahladık herkesin kafası iyi manyak manyak hareketler yapırdular nerde soytarı varsa kordon parkında gece saatlerinde tabı bız efendı efendı içiyorduk dediğin yere gidecemBırak simdi bu işleri istikamet tepecik taktik maktik yok
Tabiki oyle bi insansın sapık herifin tekisin :)Dün kordon parkında sabahladık herkesin kafası iyi manyak manyak hareketler yapırdular nerde soytarı varsa kordon parkında gece saatlerinde tabı bız efendı efendı içiyorduk dediğin yere gidecemkandırdım kral öyle insanmıyım
![]()
Tamam sen kaşındın kralTabiki oyle bi insansın sapık herifin tekisin :)
Tepecik yarın akşam ;) attıgım fotoğraf bir sonuçlansın bu akşamDün kordon parkında sabahladık herkesin kafası iyi manyak manyak hareketler yapırdular nerde soytarı varsa kordon parkında gece saatlerinde tabı bız efendı efendı içiyorduk dediğin yere gidecemkandırdım kral öyle insanmıyım
![]()
Fıratım oturalım yeterdır bır bırımızı görelim yeterdır :)Tepecik yarın akşam ;) attıgım fotoğraf bir sonuçlansın bu akşam
Gıderdı yanı@Lutonbaşkanı izmir e özel seri caps
Uzun zamandir mide sorunum vardi bugin acillik oldum endoskopi falan olacak sen gotmeden halledwrsem ayni zamanda kendimi iyi hisederrsem haber verieim birde eskiden kalma psikolihik sorunlardan ilac aliyodum tekrar almaya basladim o da baya uyutuyor.
Çok geçmiş olsun abim sıkıntı yok kendini iyi his eder isen görüşürüz kendıne ıyı bak görüşürüzUzun zamandir mide sorunum vardi bugin acillik oldum endoskopi falan olacak sen gotmeden halledwrsem ayni zamanda kendimi iyi hisederrsem haber verieim birde eskiden kalma psikolihik sorunlardan ilac aliyodum tekrar almaya basladim o da baya uyutuyor.
Sagol aydin. Bu sorunlardan dolayi 2 aydir dogru duzgun calismiyorum da sizede iyi eglenceler. Keyfini cikar. Bi birada benim icin ic ben uzun bi zaman alkol alamicamÇok geçmiş olsun abim sıkıntı yok kendini iyi his eder isen görüşürüz kendıne ıyı bak görüşürüz
Geçmiş olsun dostum.Uzun zamandir mide sorunum vardi bugin acillik oldum endoskopi falan olacak sen gotmeden halledwrsem ayni zamanda kendimi iyi hisederrsem haber verieim birde eskiden kalma psikolihik sorunlardan ilac aliyodum tekrar almaya basladim o da baya uyutuyor.
Yok abım içme dıkkat et valla abı bugün zor 1.5 gündür yatmıyoruz ancak son gunSagol aydin. Bu sorunlardan dolayi 2 aydir dogru duzgun calismiyorum da sizede iyi eglenceler. Keyfini cikar. Bi birada benim icin ic ben uzun bi zaman alkol alamicamayrica bostanli sahilde yada az ilerisinde mavisehir kumsalda gunesin batisini izleyin eşi benzeri yok
Sagol dede . Bu arada haddim olmadan burdaki arkadaslara bir manik depslf hastaliga sahip bir arkadasiniz olarak tavsiyem hayattan keyuf alin kotu bir cografyada kotu kosullarda yasiyoruz ama mutlu olmak icin cok buyuk beklentilere girmeyin bir bankta yada bir agacin golgesinde oturmak bile mutlu etsin. Ben liseden beri madden yoksun insanlara isci haklarina memelejet meselelerine cok emek harcadim 3 kurus kazandim 2 kurusunu paylastim ama gorduklerim cok agir seylerdi etkilenmemekde elde degil malesef saglik sorununa dondu.Geçmiş olsun dostum.
Geçmiş olsun kardeş. Bazı şeylere kafa yormamak elde değil. Ben de onca şeye rağmen mutlu olma taraftarıyım ama dediğim gibi bazı şeyler insanı delip geçiyor. Tez zamanda mutlu günlerimiz günlerin olsun inşallahSagol dede . Bu arada haddim olmadan burdaki arkadaslara bir manik depslf hastaliga sahip bir arkadasiniz olarak tavsiyem hayattan keyuf alin kotu bir cografyada kotu kosullarda yasiyoruz ama mutlu olmak icin cok buyuk beklentilere girmeyin bir bankta yada bir agacin golgesinde oturmak bile mutlu etsin. Ben liseden beri madden yoksun insanlara isci haklarina memelejet meselelerine cok emek harcadim 3 kurus kazandim 2 kurusunu paylastim ama gorduklerim cok agir seylerdi etkilenmemekde elde degil malesef saglik sorununa dondu.
Ben mutluyum sizse mutlu olun diye yazdimGeçmiş olsun kardeş. Bazı şeylere kafa yormamak elde değil. Ben de onca şeye rağmen mutlu olma taraftarıyım ama dediğim gibi bazı şeyler insanı delip geçiyor. Tez zamanda mutlu günlerimiz günlerin olsun inşallah
Gecmiş olsun hocamBen mutluyum sizse mutlu olun diye yazdim![]()