aç kalmamak için mücadele veriyorum bu kafayla ancak karın tokluğu :)Parasız adamın kafası calısmaz para gönder
Buda doğru amk zorla aldımBenden zorla aldı 1 kere o sayılıyor mu
Yok amk saymaz en az 3 yatırım sartı var onda tahminbet kayıp bonusu gibiBenden zorla aldı 1 kere o sayılıyor mu
@emana22 yatırım şartını tamamladı benim sitede senin daha 2 kere daha yatırım yapman lazım @BARON NECMİYok amk saymaz en az 3 yatırım sartı var onda tahminbet kayıp bonusu gibi
Onlar bana vermedi kayıp bonusu 10lira hakkımı yedilerYok amk saymaz en az 3 yatırım sartı var onda tahminbet kayıp bonusu gibi
Once Ravis sonra barut necmi daha sonra kalırsa sonerxSimdi kime mesaj atiyoruz para için @emana22 beni yonlendirsene , bu işlerde yeniyim
Sen bana 300 gönder ben arkadaşlara dağıtırımSimdi kime mesaj atiyoruz para için @emana22 beni yonlendirsene , bu işlerde yeniyim
Benim zekatım nerde amkOnce Ravis sonra barut necmi daha sonra kalırsa sonerx
Almak İcin diyor aklın fikrin vermede amk oda bizden mis herkes de para var gibi kafa yapın varSen bana 300 gönder ben arkadaşlara dağıtırım
Tamam o zaman mesaj atmaya basliyim , iki üç güzel özlü söz bulup geliyorum hemenOnce Ravis sonra barut necmi daha sonra kalırsa sonerx
Balım de tatlişkom deTamam o zaman mesaj atmaya basliyim , iki üç güzel özlü söz bulup geliyorum hemen
Ha para almak için istiyorsa bana mesaj atmasına gerek yok çünkü aranızda en çok bende yoktur amkAlmak İcin diyor aklın fikrin vermede amk oda bizden mis herkes de para var gibi kafa yapın var
başkan yönetimle bi konuş da şu ödüllü etkinliklere alt sınır gelsin ya 3 kişiye 20 falan deniyor o en az 50 olsun :) malum zamlardi enflasyondu artık çıkılmıyor işin içindenTamam o zaman mesaj atmaya basliyim , iki üç güzel özlü söz bulup geliyorum hemen
Az olsa da var yani ,beyler çokelim nu arkadaşa.Ha para almak için istiyorsa bana mesaj atmasına gerek yok çünkü aranızda en çok bende yoktur amk
@FastGhost oynamak İcin para lazım galibaMyammar liginde tek gol olmayan maçı buldum amk